Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Termoizolații de calitate pentru acoperișuri înclinate

Gama BACHL Tecta PUR 022 – termoizolaţie pentru un acoperiş fără punţi termice

Termoizolații de calitate pentru acoperișuri înclinate

Plăcile termoizolante tecta-PUR® 022 asigură o soluție ideală pentru orice acoperiș șarpantă nou, indiferent de distribuirea căpriorilor, unghiul de inclinare sau modul de montare a acoperișului.

În România, marea majoritate a caselor individuale sau înșiruite sunt construite cu acoperișuri înclinate. un motiv fiind tradițiile arhitecturale moștenite. Pe lângă parametrii tehnici excelenți ai materialului termoizolant din poliuretan, există o alt avantaj important.

Izolația termică deasupra căpriorilor oferă o oportunitate excelentă de a arăta naturalețea structurilor interioare vizibile din lemn și de a crea mansarde mai spațioase, naturale si individuale.

Plăcile Tecta PUR sunt laminate pe ambele fete cu folie compozita din aluminiu, astfel având un efect refractor, muchiile laterale sunt profilate nut si feder astfel încât la îmbinări sa nu se creeze punți termice. Pe suprafața superioară este aplicată o folie de protecție si etanșare care are și rol antialunecare în cursul procesului de montaj.

Pe lângă toate acestea plăcile termoizolante din poliuretan BACHL au o densitate si o grosime constanta, asigurând o izolare uniforma a întregii suprafețe. Sistemul Tecta PUR este soluția perfecta pentru acoperișul casei dumneavoastră, asigurând păstrarea confortului termic pe întreaga durata de viată a construcției.

 

Termoizolații de calitate pentru acoperișuri înclinate

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
BACHL