Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Tavanul metalic - soluția ingenioasă pentru birouri moderne

Biroul ar trebui sa fie proiectat in asa fel incat sa ofere mediul propice pentru ca un angajat sa fie productiv si fericit.
Tavanul metalic - soluția ingenioasă pentru birouri moderne
prometal.ro

Indiferent daca esti in etapa de reamenajare sau daca vrei sa creezi un nou spatiu de birou, trebuie sa iei in considerare ca acesta este un spatiu intens populat si ca trebuie sa asigure un mediu favorabil de lucru pentru angajati. In cazul in care se opteaza pentru un birou de tip open space, acesta trebuie sa fie amenajat in asa fel incat zgomotul sa fie cat mai mic, pentru a nu fi afectata performanta angajatilor. De asemenea, trebuie sa fie un birou primitor si luminos.

Cum sa amenajezi birouri personalizate pentru angajati fericiti?

O solutie ingenioasa pentru crearea unui spatiu favorabil performantei angajatilor este tavanul metalic colorat. Usor de intretinut si de montat, tavanul metalic este o solutie de calitate pentru amenajarea si infrumusetarea atat a plafonului, cat si a peretilor unui birou. Da, pentru peretii unui birou. Din cauza traficului intens din spatiile de birou - birouri individuale sau birouri open space -, peretii vopsiti ajung sa se murdareasca foarte repede, iar in timp pot sa apara zgarieturi sau lovituri.

Asadar, o idee practica si ingenioasa este folosirea modelelor de tavan metalic lamelar pentru peretii unui birou. De ce? Tavanul metalic lamelar este confectionat din otel sau aluminiu, in functie de alegerea clientului, ceea ce inseamna ca rezista in timp, fara a se murdari, este foarte usor de intretinut si are un aspect modern. In plus, poti crea un spatiu confortabil si productiv pentru angajati avand la dispozitie o gama de 212 culori disponibile pentru tavanul metalic Prometal.

Alegand un tavan metalic, scapi de grija urmelor lasate pe pereti din cauza contactului cu scaunul ergonomic sau a diverselor pete care apar in timp. Tavanul metalic este usor de intretinut si de montat si este totodata foarte usor de demontat si de aplicat o alta varianta de tavan metalic sau o alta solutie pentru peretii din birou.

De ce sa alegi un model de tavan metalic intr-un sediu de birouri fie de tip open space, fie pentru birouri individuale?

Tavanul metalic este optiunea profesionistilor in amenajari practice si ingenioase pentru ca:


- Este usor de intretinut;
- Este rezistent in timp;
- Se monteaza usor;
- Poate fi inlocuit usor si fara multe costuri;
- Asigura un aspect deosebit, unitar si continuu al spatiului;
- Este disponibil in 212 de culori si in patru tipuri de tavane metalice;
- Permite montarea cu usurinta a corpurilor de iluminat si a sistemului de climatizare si ventilatie.

Prometal este prima fabrica din Romania specializata in productia de tavane metalice. Compania este specializata in productia si distributia de panouri metalice modulare (standard si speciale) pentru realizarea sistemelor de plafoane suspendate, trape de acces pentru sistemele gips-carton, finisaje metalice destinate placarilor de exterior.

Tavanul metalic - soluția ingenioasă pentru birouri moderne
Tavanul metalic - soluția ingenioasă pentru birouri moderne
Tavanul metalic - soluția ingenioasă pentru birouri moderne
Tavanul metalic - soluția ingenioasă pentru birouri moderne
Poti comanda dintr-o gama de 212 culori din paletarul RAL si poti opta pentru diverse dimensiuni si perforatii pentru un tavan casetat metalic in functie de necesitatile tale. Daca doresti sa cunosti mai multe detalii despre tavanul fals metalic, ne poti lasa oricand cererea ta la adresa office@prometalsrl.ro.
Articol scris de
PROMETAL CEILING DESIGN
Lucru în România