Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Tavanul lamelar Prometal Baffle

Constructia din metal a tavanului poate fi o provocare daca nu stii sa alegi solutia potrivita pentru plafon. Prometal Baffle este un tavan lamelar realizat pentru a fi folosit, in special, in cladiri de birouri, spatii comerciale si holuri, conceput pentru a asigura un confort acustic.
Tavanul lamelar Prometal Baffle
Sistemul Baffle de la Prometal Ceiling Design este alcatuit din elemente in forme U dispuse vertical (latime B30/B40/B50), simple sau perforate, de-a lungul laturilor lungi, agatat pe suporturi de distanta variabila (spatiul minim 70 mm). Lungimea maxima este de 4 metri liniari si este disponibil in diverse inaltimi: 64 mm, 100 mm, 140 mm, 200 mm etc.

Sistemul poate fi suspendat utilizand tiranti sau tije filetate. Pentru aranjamente speciale, lamela metalica poate fi instalata folosind grila T si propriile sale "Tilt-spin sistem" pentru a permite rotirea la 360° si inclinatia verticala. Lamelele sunt deschise pe o parte, in timp ce capetele pot fi protejate cu capace adecvate de inchidere.

Prometal Baffle este un tavan fals ce iese in evidenta prin imitatia de lemn, in 4 culori, a lamelelor metalice. La cerere, se poate realiza in diverse culori.
Tavanul lamelar Prometal Baffle
Tavanul lamelar Prometal Baffle
Tavanul lamelar Prometal Baffle