Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Tavanul lamelar Prometal Baffle

Constructia din metal a tavanului poate fi o provocare daca nu stii sa alegi solutia potrivita pentru plafon. Prometal Baffle este un tavan lamelar realizat pentru a fi folosit, in special, in cladiri de birouri, spatii comerciale si holuri, conceput pentru a asigura un confort acustic.
Tavanul lamelar Prometal Baffle
Sistemul Baffle de la Prometal Ceiling Design este alcatuit din elemente in forme U dispuse vertical (latime B30/B40/B50), simple sau perforate, de-a lungul laturilor lungi, agatat pe suporturi de distanta variabila (spatiul minim 70 mm). Lungimea maxima este de 4 metri liniari si este disponibil in diverse inaltimi: 64 mm, 100 mm, 140 mm, 200 mm etc.

Sistemul poate fi suspendat utilizand tiranti sau tije filetate. Pentru aranjamente speciale, lamela metalica poate fi instalata folosind grila T si propriile sale "Tilt-spin sistem" pentru a permite rotirea la 360° si inclinatia verticala. Lamelele sunt deschise pe o parte, in timp ce capetele pot fi protejate cu capace adecvate de inchidere.

Prometal Baffle este un tavan fals ce iese in evidenta prin imitatia de lemn, in 4 culori, a lamelelor metalice. La cerere, se poate realiza in diverse culori.
Tavanul lamelar Prometal Baffle
Tavanul lamelar Prometal Baffle
Tavanul lamelar Prometal Baffle
Articol scris de
PROMETAL CEILING DESIGN
Lucru în România