Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Tapetul, o soluție creativă pentru decorarea pereților din baie

În ultimul timp tot mai mulți designeri optează pentru tapet atunci când vine vorba de decorarea pereților clienților, iar cei mai creativi și îndrăzneți dintre ei aleg tapetul drept soluția pentru crearea unui ambient unic chiar și în camerele de baie. O asemenea decizie vă va impresiona garantat orice client prin originalitate și eleganță. De ce merită să alegeți tapetul pentru baie și cum să faceți o alegere care vă va bucura clienții prin durabilitate și ușurința întreținerii?
Tapetul, o soluție creativă pentru decorarea pereților din baie
Pentru început, să remarcăm că, întrucât baia este o încăpere predispusă la umiditate și aburi, în decorarea ei poate fi folosit doar tapetul lavabil de tip vinil. Acesta are următoarele avantaje:

- Costuri reduse ale materialului și ale lucrărilor
- Montarea rapidă
- Gama foarte largă de texturi și imprimeuri
- Demontarea foarte ușoară, ceea ce permite să schimbați mai des designul încăperii
- Tapetul nu necesită îngrijire specială
- Rezistență la deteriorarea mecanică
- Durată de viață lungă
- Aderență bună, astfel încât produsul poate fi lipit pe o bază de beton, tencuială sau vopsea

În afara de calitatea tapetului, o atenție deosebită trebuie acordată și adezivului. Acesta trebuie să fie destinat pentru încăperi cu umiditate sporită, în caz contrar compoziția va absorbi umiditatea, se va umfla, iar pe suprafața ei vor apărea pete. Specialiștii MallDeco recomandă să utilizați Primacol Superfix. Produsul este gata preparat, se aplica ușor și asigură o lipire puternica.

Însă, uneori, chiar și tapetul lavabil, lipit cu un adeziv specializat se desface la colțuri sau în locurile unde pătrunde mai multă apă. Pentru a evita acest lucru, vă recomandăm să acoperiți toată suprafața tapetului cu lac epoxidic MAPEFLOOR FINISH 58 W. Această procedură trebuie să fie efectuată după uscarea tapetului, nu mai devreme de 24 de ore după lipire.

Gama variată de tapet MallDeco vă oferă posibilități nelimitate pentru crearea ambientelor rafinate. Aici găsiți nu doar produse de calitate și o consiliere profesionistă, ci și inspirație inepuizabilă.

Tapetul, o soluție creativă pentru decorarea pereților din baie
Tapetul, o soluție creativă pentru decorarea pereților din baie

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
TOP RESERVE BUSINESS
Lucru în România