Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Tapetul: modă sau necesitate?

Pentru o lungă perioadă de timp, tapetul a fost cea mai populară metodă de decorare a pereților. Apoi a venit valul fascinației pentru vopsele și tencuieli decorative și tapetul a trecut pe al doilea plan. În prezent însă, acesta a revenit în trend și și-a recăpătat reputația. Spre exemplu, în Franța, unde locuiesc 66 de milioane de persoane, pe an se vând aproximativ 57 de milioane de rulouri de tapet, iar afacerile din domeniu au venituri de peste 300 de milioane de euro. De ce devine tapetul tot mai popular și în rândul designerilor din România?
Tapetul: modă sau necesitate?

Un motiv pentru revenirea tapetului este acela că a venit moda pentru ornament. Acest material se adaptează rapid la orice tendință în amenajări interioare. Diverse flori, dungi de diferite grosimi și culori, imitații de texturi variate: de la bambus și lemn până la teșături și piatră, ornamente mai mici și mai mari - toate acestea oferă posibilități nelimitate pentru aplicarea celor mai îndrăznețe idei de amenajări.

De asemenea, tapetul se combină perfect cu alte materiale de decorare a pereților, cum ar fi vopsea lavabilă sau faianța. Astfel, chiar dacă tapetul modern este scump, nu este necesar ca acesta să fie lipit pe toți cei patru pereți. Puteți decora doar un perete de accent sau chiar și un fragment din acesta.

Tapetul: modă sau necesitate?
Compania MallDeco vă oferă cea mai mare varietate de tapet vlies (nețesut) din România. Fiind reprezentantul oficial a trei producători mari din Europa, aducem pe piața din România cele mai noi tendințe din domeniul decorărilor interioare. Suntem gata să vă ajutăm să vă impresionați clienții prin rapiditatea efectuării lucrărilor și aspectul impecabil al locuințelor lor.
Tapetul: modă sau necesitate?
Tapetul: modă sau necesitate?

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
TOP RESERVE BUSINESS