Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Tanar arhitect in cautarea succesului?

Tanar arhitect in cautarea succesului?

 

Nevoile clientului

 

Intrebarea pe care ti-o pui se refera probabil la punctul de vedere pe care il are clientul. Pentru a-i concepe o cladire pe placul sau presupune sa cunosti scopul acesteia, printre multe altele. Daca este vorba de o locuinta, inseamna ca trebuie sa ai structurate in minte o multime de activitati coditiene care implica functionalitatea spatiului. Daca e o cladire de birouri sau un spatiu comercial, trebuie sa abordezi planurile si constructia in mod diferit. Insa in toate cazurile este nevoie de un spatiu in care toata lumea sa se poata retrage pentru un moment de liniste si de relaxare, in aer liber.

 

Biosolaris Producator de Plante te asteapta!

 

Daca pana acum nu ai facut cercetari in domeniu pentru ca nu ai sesizat nevoia, te invitam sa contactezi Biosolaris Producator de Plante. Serele noastre se afla in Ciorogarla, deci suntem foarte aproape de Bucuresti. Avem plante de tot felul, pe toata durata anului, pentru oricat de nastrusnica ar fi ideea ta de constructie sau de decor vegetal. Iti putem oferi preturi excelente, pentru ca suntem producatori si ne pliem pe nevoile pe care le poti avea pe durata amenajarii. Primesti marfa de calitate, preturi excelente, versatilitate si seriozitate! Impreuna putem ajunge la succes mai repede decat pe cont propriu!

 

Te invitam sa ne cunosti, sa vezi oferta de plante si sa incepem o colaborare de lunga durata, bazata pe seriozitate maxima. Nu ne crede pe cuvant, vino la Ciorogarla ca sa ne cunosti! Noi suntem gata sa te intampinam.

Articol scris de
BIOSOLARIS
Lucru în România