Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

SYMMETRICA: Trei stiluri pentru reinventarea spatiului din gradina

SYMMETRICA: Trei stiluri pentru reinventarea spatiului din gradina

Conform Symmetrica, liderul pietei locale de pavele si borduri vibropresate si cel mai mare producator autohton,  cel mai important aspect in amenajarea gradinilor este alegerea unor combinatii de culori potrivite, iar tendintele in materie de design interior vizeaza utilizarea a trei mixuri diferite, in functie de stilul preferat.

 

„Desi, in trecut, foarte multi romani erau tentati sa adopte amenajari clasice si simpliste, in ultimii ani, acestia au inceput sa acorde o atentie sporita si designului exterior, nu doar celui de interior, iar clientii sunt astazi mult mai atenti la coordonarea estetica a culorilor si formelor folosite in amenajarea aleilor si, mai ales, a gradinilor”, a declarat Sebastian Bobu, Director Executiv al Symmetrica.

 

Astfel, sustine reprezentantul companiei, tendintele actuale in peisagistica vizeaza trecerea de la amenajarile monocrome la cele dominate de mixuri de culori, cele mai importante directii fiind nuantele pamantii, reci si calde.  

 

 

Despre Symmetrica

Symmetrica este o companie 100% romaneasca, producatoare de pavele, borduri si rigole vibropresate pietonale si carosabile, intr-o gama variata de forme si culori. Aceasta a fost infiintata in 1994 de Florentina-Mihaela Stanciu (60% din actiuni) si Florin-Cristinel Stanciu (40% din actiuni).

Prima fabrica Symmetrica a fost inaugurata in 1999 la Veresti, judetul Suceava, urmata apoi de unitatile de productie de la Podu Iloaiei, judetul Iasi (2010), si Bolintin Vale, in apropiere de Bucuresti (2011), Prejmer – Brasov (2012) si Cociu – Bistrita-Nasaud (2012).

Principalele proiecte pentru care Symmetrica a livrat pavele si borduri se numara Arena Nationala, parcul balnear din statiunea Vatra Dornei, magazine Carrefour, Lidl, Penny Market, parcari cu pavele ecologice in Bucuresti etc. De asemenea, produsele companiei au fost folosite pentru reabilitatea de strazi, trotuare si parcuri ecologice din intreaga tara.

 

 


Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România