Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

SYMMETRICA: Top 6 cele mai importante proiecte din 2015 au absorbit produse in valoare de 2,8 milioane de Euro

SYMMETRICA Top 6 cele mai importante proiecte din 2015 au absorbit produse in valoare de 2

Conform Symmetrica, liderul pietei locale de pavele şi borduri vibropresate şi cel mai mare producator autohton, pentru cele mai importante proiecte din 2015 au fost livrate circa 179.000 mp de pavele si 149.000 ml de borduri, valoarea totala a acestora insumand, aproximativ, 2,8 milioane Euro.

 

Nu in ultimul rand, calitatea produselor, termenul de garantie de 5 ani, precum si oferirea unui pachet complet de servicii reprezinta alte avantaje care au adus companiei un plus de valoare in castigarea proiectelor publice.

 

Conform reprezentantului companiei, 60% din business-ul companiei din 2015 a fost generat de livrarile catre proiectele publice, in timp ce restul au provenit din proiecte private, fie acestea comerciale, ori industriale, de proiecte rezidentiale, dar si de vanzarile in retelele de bricolaj.

 

 

Despre Symmetrica

Symmetrica este o companie 100% romaneasca, producatoare de pavele, borduri şi rigole vibropresate pietonale şi carosabile, intr-o gama variata de forme si culori. Aceasta a fost infiintata in 1994 de Florentina-Mihaela Stanciu (60% din actiuni) si Florin-Cristinel Stanciu (40% din actiuni).

Prima fabrica Symmetrica a fost inaugurata in 1999 la Vereşti, judetul Suceava, urmata apoi de unitatile de productie de la Podu Iloaiei, judetul Iasi (2010), si Bolintin Vale, in apropiere de Bucuresti (2011), Prejmer – Braşov (2012) şi Cociu – Bistrita-Nasaud (2012).

Principalele proiecte pentru care Symmetrica a livrat pavele şi borduri se numara Arena Nationala, parcul balnear din statiunea Vatra Dornei, magazine Carrefour, Lidl, Penny Market, parcari cu pavele ecologice in Bucuresti etc. De asemenea, produsele companiei au fost folosite pentru reabilitatea de strazi, trotuare si parcuri ecologice din intreaga tara.

 

 

Obiectul este ascuns

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva