Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Studioul inSIGN, nominalizat cu 9 proiecte la Elle Decoration Romanian Design Awards 2019

Printre cele mai cunoscute concursuri de design interior si de obiect din România se numără Elle Decoration Romanian Design Awards, aflat anul acesta la cea de-a cincea ediție. Studioul inSIGN a fost nominalizat la această competiție cu 9 dintre cele mai valoroase proiecte ale sale.
Studioul inSIGN, nominalizat cu 9 proiecte la Elle Decoration Romanian Design Awards 2019

Printre aceste proiecte se numără "Lobby Hotel Novotel", "Qreator Flagship by IQOS", "Lobby & Lounge Hotel Bicaz - Pirates Resort", dar și spații private, proiecte care au fost apreciate anterior prin nominalizări și premii naționale și internaționale.

Ediția din acest an a competiției Elle Decoration Romanian Design Awards cuprinde 3 secțiuni din care studioul inSIGN s-a înscris în 2 categorii, mai exact cu 4 proiecte în categoria Cea mai bună amenajare a unei locuințe private și cu 5 proiecte în categoria Cea mai bună amenajare a unui spațiu public.

Proiectele înscrise în concurs vor fi jurizate de către echipa redacției Elle Decoration și de către public, printr-un sistem securizat de voturi online. Câștigătorii concursului vor primi diplome și trofee și vor beneficia de promovare în revista Elle Decoration și în restul publicațiilor ce aparțin grupului Ringier.

Din categoria locuințe private fac parte proiectele: "Casă amenajată în stil modern", "Casă de familie în stil eclectic", "Casă în stil modern cu accente luxury (aflată pe shortlist la The International Design & Architecture Awards)" și "Casă amenajată în stil eclectic".

La secțiunea spații publice au fost nominalizate următoarele proiecte: "Concept design Qreator flagship by IQOS" (shortlisted la The International Hotel & Property Awards 2018), "Hotel Novotel - design interior în stil modern" (shortlisted la The International Hotel & Property Awards), "Hotel Bicaz - Pirates Resort din Mamaia" (premiul Guest Review Award 2018), "Spații de birouri în stil vintage-industrial" și "Brit Café - Cafenea în stil Art British".

Locuințe private

Un proiect special înscris la această secțiune este "Casă amenajată în stil modern" din București, în care designerii au pus accent pe crearea de spații ergonomice, inteligente, din care a rezultat un cămin funcțional și cu look spectaculos. Proiectul poate fi votat aici.

În aceeași categorie a fost nominalizat "Casa de famiile în stil eclectic", o reședință eclectică situată în București, ce reprezintă un mixt perfect între creativitatea designerilor și dorințele clientilor. Casa a permis integrarea într-un open-space generos livingul, diningul, bucătăria și o zonă de citit fascinantă, care te transpune într-o lume a relaxării. Detaliile din living, deopotrivă cu accente clasice și contemporane, creează o atmosferă eclectică, plină de personalitate. Proiectul poate fi susținut prin votare aici.

Spații publice

Primul proiect cu care inSIGN s-a înscris la această categorie este "Concept design Qreator Flagship by IQOS (nominalizat anul acesta la Restaurant & Bar Design Awards)". Amenajarea creată de inSIGN are menirea să reflecte conceptul produsului în jurul căruia se dezvoltă activitățile găzduite în locația Vila Oromolu. Designul interior al acestui spațiu este bazat pe o simbioză armonioasă între tehnologie și natură, utilizatorul accesând un spațiu prietenos, confortabil și empatic. Concept Store-ul IQOS întrunește forme și structuri dinamice, organice, ce se traduc într-un design contemporan. Acesta are ca scop crearea unei experiențe neașteptate, invitând utilizatorii să descopere, să atingă, să exploreze un nou univers. Spatiile aerisite și generoase, antiteza între materialele naturale și cele tehnologice creează experiențe multisenzoriale.

Cel de-al doilea proiect cu care inSIGN s-a înscris în concurs la această categorie este "Hotel Novotel - Design interior în stil modern". Echipa inSIGN a creat o amenajare primitoare, cozy & fresh, în tonuri placute de crem si bej, evidențiate cu ajutorul unor accente puternice de culoare. Întregul concept a fost construit în jurul liniilor curbe și elementelor organice care lucrează împreună în acest spațiu modern unitar. Piesele de mobilier și de iluminat semnate de Patricia Urquiola (canapeaua Rift), Ferruccio Laviani (corpurile suspendate Supernova), Anderssen & Voll (pouf-urile Ottoman KIPU) și Hee Welling (fotoliile Auki) completează designul interior într-un mod original. Fiecare element decorativ participă la crearea unui lobby care invită oaspeții acestui hotel de 4 stele la socializare.

Următoarele proiecte înscrise în concurs pot fi vizualizate și votate aici.

"Nominalizările și premiile câștigate de-a lungul timpului de echipa inSIGN by Noblesse Group International sunt o recunoaștere importantă a profesionslismului și pasiunii întregii echipe, atribute pe care le punem întotdeauna în slujba clienților noștri pentru toate categoriile de proiecte de design interior pe care le dezvoltăm și implementăm. Fie că vorbim de hoteluri, sedii de companii sau locuințe, acestea spun povestea fiecărui beneficiar în parte", a declarat Loredana Preda, CEO Noblesse Group International.

 

Comunicat de presa

Studioul inSIGN, nominalizat cu 9 proiecte la Elle Decoration Romanian Design Awards 2019
Studioul inSIGN, nominalizat cu 9 proiecte la Elle Decoration Romanian Design Awards 2019
Studioul inSIGN, nominalizat cu 9 proiecte la Elle Decoration Romanian Design Awards 2019

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România