Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Specialiștii EY România prezintă noutățile și provocările vamale din 2019-2020

EY România și BusinessMark te invită la conferința "2019-2020: Noutăți și provocări vamale" pe 6 iunie 2019, la Hotel InterContinental, sala Fortuna, București.
Specialiștii EY România prezintă noutățile și provocările vamale din 2019-2020

Conferința vine ca un sprijin pentru ultimele modificări legislative atât la nivel european, cât și la nivel național. Au fost publicate propuneri de modificare a legislației vamale și de asemenea, au fost actualizate ghidurile unionale de aplicare a legislației vamale. Aceste modificări și propuneri vor avea impact asupra modului de vămuire și asupra fiscalității agenților economici. Specialiștii EY România vor fi prezenți pentru a oferi participanților o abordare structurată a ultimelor modificări și impactul acestora asupra activității societății prezente.

Dintre subiectele abordate, temele discutate vor viza impactul și modificările în urma Brexit, controlul vamal ulterior pe 5 ani pentru stabilirea unei datorii vamale, implicațiile vamale asupra companiilor nestabilite in Uniune începând cu 2020, acordul de liber schimb UE – Japonia, rambursarea de TVA pe repede înainte pentru exportul de mărfuri.

Iată cine sunt invitații care vor dezbate temele de discuție:

• Dan Sorin Marian - Şef Serviciu la ANCEX
• Mihai Petre - Director, Comerț Internațional la EY România
• Daniela Neagoe - Senior Manager Comerț Internațional la EY România
• Cristina Galin - Senior Manager Impozite indirecte si comert international la EY România
• Cosmin Dinca - Senior Consultant Comerț Internațional la EY România
• Anca Manea - Senior Consultant Comerț Internațional la EY România

Mai multe detalii despre eveniment și înregistrare puteți afla aici.

 

Parteneri media: Administratie.ro, Global Manager, Antreprenor in Romania, BirouInfo.ro, DepozitInfo.ro, Business24, Ziare.com, businesspress.ro, Cargo Magazin, Clujul de buzunar, Curierul Național, DeBizz, Europa FM, Financial Market, Financiarul, infoOradea, InTurda Media, Jurnalul de Afaceri, Matek, MoneyBuzz, Monitorul de Fagaras, Portal Management, PR Box, Rbe Connect, PRWave, Social Media Romania, SpatiulConstruit.ro, Transilvania Business.

Lucru în România