Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Spatiu mic - amenajare aerisita

Spatiu mic - amenajare aerisita

 

In dormitorul mic stam multe ore

 

Ai dormi parca mai bine intr-un dormitor mic daca el ar parea mai incapator, mai aerisit, fara nicio atmosfera apasatoare. Un spatiu mic se mareste daca pui un model peste tot, un leit-motiv in orice lucru din dormitor si un model repetitiv la indemana este culoarea: pastelata, calma, deschisa, atmosferica, precum un alb combinat cu verde deschis.

 

Pune o oglinda de dimensiuni generoase pe peretele opus intrarii in dormitor. Aceasta va fi echivalentul acelui tablou din living care va capta atentia. Si daca pui in dormitorul tau micut un pat mare, vei da impresia de dormitor spatios, in mod paradoxal.

 

Si pentru ca tot este vorba de pat, practic elementul central al dormitorului, cel pe care stai atat de multe ore in fiecare noapte, stii ca trebuie sa ii acorzi atentia cuvenita si sa il integrezi in ceea ce trebuie sa insemne dormitor spatios, desi mic. Aici solutia este lenjeria de pat, care isi aduce aportul prin culoare si caracteristici.

 

O lenjerie de pat din fibra de bambus 100% este foarte proaspata, racoroasa, fina la atingere si de aceea se raporteaza foarte bine la intelesul termenului de „dormitor aerisit”. Mai ales daca este de culoare alb combinat cu verde deschis, sa fie relaxanta precum ai citit mai sus ca trebuie colorat totul.

 

O astfel de lenjerie de pat, care cuprinde in set cearsaf de pat, plic pilota si fete de perna este Lenjeria 100% Bambus confectionata de Green Future. Se potriveste perfect dormitorului tau mic pentru a-l face suficient de mare: http://www.green-future.ro/lenjerie-100-bambus.html.

 

 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România