Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Sonorizarea Centrului Cultural Vălenii de Munte

Specialistii de la Amro Electronic Grup au fost solicitati pentru instalarea unui sistem de sonorizare complex, in Sala de Festivitati a Centrului Cultural Valenii de Munte.
Sonorizarea Centrului Cultural Vălenii de Munte

Centrul Cultural Valenii de Munte este foarte activ implicat in dezvoltarea comunitatii printr-o serie de activitati, precum: cursuri de formare profesionala, cursuri gratuite pentru dezvoltarea aptitudinilor copiilor si tinerilor, Clubul Pensionarilor si organizarea spatiului pentru biblioteca oraseneasca.

Pentru ilustrarea acestui proiect vom parcurge etapele realizarii lui, de la identificarea particularitatilor spatiului, pana la livrarea solutiei finale.

Centrul Cultural Valenii de Munte - spatiu, acustica si provocari

Centrul de cultura din Valenii de Munte are o acustica de tip mediu, care ofera posibilitatea de a obtine o sonorizare grozava, cu o instalatie de sunet bine gandita.

Instalatia de sonorizare de la Centrul Cultural Valenii de Munte trebuie sa fie versatila, potrivita mai multor tipuri de evenimente: conferinte, spectacole live, muzica sau teatru, festivitati de toate genurile. Echipamentele audio integrate trebuie sa fie usor de adaptat oricarui tip de eveniment.

Sala centrului de cultura este una suficient de generoasa pentru a sustine o multitudine de evenimente cu o instalatie audio pe masura. Provocarea aici a fost alegerea echipamentelor audio care sa corecteze anumite probleme de acustica si sa valorizeze spatiul la maxim.

Ce echipamente audio am ales?


Sonorizarea Centrului Cultural Vălenii de Munte

Echipamentele care se folosesc de obicei in salile mari pentru festivitati sunt cele de stage sound si sonorizari live de putere. Noi am integrat boxe audio profesionale, active si pasive, monitoare de scena si subwoofere, pentru a obtine un sunet puternic, plin.

Sonorizarea Centrului Cultural Vălenii de Munte

Am completat instalatia cu mixere audio profesionale, prevazute cu procesoare de efecte si mai multe canale, pentru a controla efectele sonore atat pentru difuzoare, cat si pentru microfoane. Unitatile de putere folosite in sistemul audio de la Valenii de Munte, au fost aleste pentru a sustine si controla calitatea sonoriza a intregii instalatii de boxe.

Sonorizarea Centrului Cultural Vălenii de Munte

Nu in ultimul rand, au fost necesare si microfoane pentru voce live, asadar am apelat la gama Proel pentru solutii eficiente si accesibile.


Instalatia a fost proiectata astfel incat sa livreze un sunet puternic stabil, fara intreruperi sau distorsiuni si cat mai armonios, pentru a pune in valoare spatiul si activitatile desfasurate.

Sonorizarea Centrului Cultural Vălenii de Munte

Proiecte similare

Am finalizat cu bine numeroase proiecte de sonorizare ale centrelor de cultura si salilor de festivitati: Teatrul Mic din Bucuresti, Centrul Cultural Nicolae Manolescu din Breaza, Centrul Cultural Soldanu, Caminul Cultural Reviga, Centrul Cultural Fieni, sala de festivitati Le Chateau etc.


Contacteaza-ne daca ai nevoie de sonorizare profesionala pentru afacerea ta!

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
AMRO ELECTRONIC GRUP