Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Sonorizare cu boxe pendante la magazinul Humanic

Humanic a contactat specialistii de la Amro Electronic Grup pentru o solutie de sonorizare ambientala in magazinul din AFI Palace Cotroceni.
Sonorizare cu boxe pendante la magazinul Humanic

Instalatia de muzica ambientala din magazinul de pantofi Humanic a fost necesara pentru crearea unui ambient placut pentru clienti si a fost important ca echipamentele alese sa fie ca o extensie fireasca a spatiului.

 

Particularitatile acestui proiect de sonorizare

 

Necesitatea in magazinul Humanic a fost difuzarea muzicii de fundal pentru crearea unei atmosfere dinamice, pe placul clientilor. O alta componenta importanta a fost organizarea echipamentelor in spatiu, fara ca acestea sa ajunga in locurile de tranzit sau unde sunt expuse produsele spre vanzare.

 

A fost necesara si o solutie pentru organizarea cablurilor, in asa fel incat acestea sa nu fie la vedere, creand probleme de aspect sau mobilitate in magazin.

 

Solutia livrata de Amro Grup

 

Tinand cont de caracteristicile spatiului si cerintele care se impun, am ales modelul de boxe CSB10 de la Proel, cu montaj suspendat de tavan. Boxele acestea sunt excelente pentru spnorizare si public address in instalatii pe linie de 100V si, datroita design-ului placut, pot fi integrate cu usurinta si in spatii mai elegante.

 

Deoarece magazinul Humanic din AFI Controceni are un tavan foarte inalt, care permite suspendarea boxelor fara ca acestea sa ajunga prea jos,  difuzoarele sferice CSB10 au fost cea mai buna alegere.

 

Modelul CSB10  folosit aici este o boxa de 10W, construita din material ABS rezistent, cu difuzor sferic full range, de 5 inch si cu o greutate de doar 1,7 kg.

Pentru a asigura calitatea sunetului si la volum mai mare, s-a instalat si un amplificator de 160W, cu player inclus. Aceasta solutie de amplificare cu sursa de muzica inclusa scuteste cheltuielile in plus si economiseste spatiul.

 

Solutia pe care au oferit-o specialistii de la Amro Grup a pastrat spatiului original intact, fara interventii majore. De asemenea, design-ul elegant al boxelor a fost in concordanta cu stilul decorului din magazin, acestea devenind o extensie fireasca a spatiului. 

 

Daca esti in cautarea unei instalatii de sonorizare ambientala, vezi ce putem face pentru magazinul tau – afla despre alte proiecte similare, magazinul de tinute de seara, Cristallini , sau magazinul de ochelari multibrand, Videt! Cere oferta personalizata!

Sonorizare-boxe-pendante-magazinul-humanic

Sonorizare cu boxe pendante la magazinul Humanic
Sonorizare cu boxe pendante la magazinul Humanic

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
AMRO ELECTRONIC GRUP