Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Soluții modulare personalizate atât pentru office, cât și pentru acasă

Saptamanile trecute a avut loc a 27 a Bife-Sim, targul international de mobila, echipamente si accesorii, organizat de Romexpo, Bucuresti.
Soluții modulare personalizate atât pentru office, cât și pentru acasă

Targul reuseste sa isi pastreze statutul de lider al evenimentelor de nisa organizate in tara noastra, dar si sa reflecte tendintele actuale in materie de design interior, fiind, pentru cei care ii trec pragul, un veritabil spectacol de forme, tendinte si idei.

 

Plusul de valoare adaugat targului prin profesionalismul expozantilor a contribuit la o participare numeroasa a publicului la editia recent incheiata. Astfel, intre 12 si 16 septembrie, BIFE-SIM a primit peste 14.000 de vizitatori, atat specialisti care s-au informat si au stabilit relatii de afaceri cu producatorii, importatorii si distribuitorii din industria mobilei, cat si public interesat de tendintele "home & deco".


Bachmann a fost prezent si in acest an la targ, si, la fel ca si in anii anteriori a incercat sa aduca complexitate, inovatie si eleganta prin produsele prezentate.

 

Din cei peste 14.000 vizitatori de la Bife-Sim din acest an, o mare parte au vizitat si standul Bachmann. Impresiile lor au fost foarte incurajatoare pentru noi. Solutiile Bachmann sunt modulare si customizabile, adaptandu-se nevoii fiecarui client.

 

Cu un design nou pentru stand, ne-am dorit sa transmitem exact motto-ul companiei noastre "We power your life". Prin solutiile noastre incercam permanent sa contribuim la o calitate mai buna a vietii.

 

Cu toate ca targul a fost dedicat cu precadere domeniului rezidential, am ales sa prezentam si solutii din gama Office, unde Bachmann reprezinta prima alegere cand vorbim de utilarea birourilor si salilor de sedinta din Romania.

 

Solutiile pe care le propunem au o zona foarte larga de aplicabilitate: fie ca discutam de birouri individuale de lucru, sali de sedinte sau de conferinte, de hoteluri, sau de spatii rezidentiale: bucatarie, living, dinning, dormitor, sau chiar si baie.

 

Bachmann are solutia potrivita pentru fiecare camera. Fie ca iti place designul elegant sau esti mai pragmatic, produsele Bachmann pot acoperi o gama larga de nevoi. Produsele Bachmann pot fi aplicate pe mobilier sau integrate in el. Prizele Bachmann sunt configurabile si pot fi adaptate nevoii fiecarui client.

 

Solutiile noastre sunt special concepute pentru a corespunde in egala masura unei cerinte ridicate de functionalitate si orientarii catre design. Simple si totodata complexe, produsele noastre reprezinta calitatea, fiabilitatea si "acel ceva in plus" care face diferenta. Indiferent ca este vorba despre sala de conferinte cu VENID, despre baia cu ELEVATOR sau spatiul de relaxare cu PIX: produsele BACHMANN ofera nu numai un accent optic, ci conving si prin posibilitatile multiple si individuale de utilizare.

 

Printre noutatile prezentate in acest an la Bife Sim enumaram: TWIST cu Usb Charger, un reper extrem de solicitat de clientii nostri, KAPSA XS si KAPSA XXS, PIX cu Usb Charger, Wireless Charger.

 

In speranta ca v-am starnit curiozitatea, va invitam sa aflati mai multe despre solutiile pe care noi le propunem accesand link-ul www.bachmann.ro

Soluții modulare personalizate atât pentru office, cât și pentru acasă
Soluții modulare personalizate atât pentru office, cât și pentru acasă
Soluții modulare personalizate atât pentru office, cât și pentru acasă

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România