Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Software proiecte şi facturare MyCms

Urmareste activ derularea proiectelor, de la ofertare pana la incasare!

Software proiecte şi facturare MyCms

Aplicatia MyCms destinata managementului de proiecte pentru companii mici si mijlocii iti satisface nevoia unei imagini clare si precise asupra stadiului tuturor proiectelor tale. My CMS te ajuta sa vizualizezi in ce faza a proiectului te afli, sa trasezi sarcini membrilor echipei si sa comunici mai usor si mai elegant cu beneficiarul.

 

Testeaza gratuit timp de 30 de zile!

 

Modulul Proiecte al aplicatiei MyCms permite gestionarea unui flux corelat de activitati in ideea de a duce la bun sfarsit sarcinile impuse de proiectul in derulare.

 

Cu ajutorul platformei MyCms vei avea o privire de ansamblu a activitatii lunare oriunde si oricand. Poti modifica usor perioada de referinta pentru a vizualiza graficele evolutiei activitatii tale. In plus, poti vizualiza rapid ultimele solicitari si programari pe fiecare client in parte, precum si ultimele facturi emise.

 

In cadrul proiectului poti atribui sarcini unuia sau mai multor membrii ai echipei si poti emite documente precum: oferte, avize de insotire a marfii, lucrari, facturi si incasari. Conceptul de lucrare implica executarea de servicii catre beneficiari.

 

Poti desemna unul sau mai multi angajati ai companiei, pentru a duce la bun sfarsit lucrarea. Se pot adauga de asemnea cheltuieli specifice pentru fiecare proiect, avand astfel o imagine clara asupra profitabilitatii fiecarui proiect in parte. Abonamente si tarife

 

Testeaza gratuit timp de 30 de zile!

 

Fluxul unui proiect

 

Proiectul porneste de la solicitarea primita de la client sau de la o cerere de oferta transmisa de acesta. Responsabilul de proiect poate delega sarcini catre ceilalti membri ai echipei. Acestia vor primi o notificare pe email cu sarcina care le-a fost delegata.

 

Oferta este primul document care se emite in cadrul unui proiect. Aceasta este trimisa automat pe email clientului in vederea acceptarii. Ulterior, poate fi programata lucrarea. Se pot emite anumite tipuri de documente in functie de specificul lucrarii sau de cerintele proiectului:Proforma, Aviz de insotire a marfii, Lucrare. Odata finalizata lucrarea, se poate emite factura finala catre client.

 

Puteti emite facura manual sau automat folosind optiunea 'Factureaza' din documentele emise anterior. Mai mult, aveti la dispozitie optiunea 'Factureaza tot', prin care toate produsele si serviciile din avizele si lucrarile emise, vor fi adaugate automat la factura. Dispuneti de mai multe tipuri de incasare prin care pot fi inchise facturile emise. In plus, pentru o imagine cat mai corecta asupra profitabilitatii proiectului, aveti posibilitatea sa adaugati si cheltuieli specifice proiectului.

 

Cautarea in baza de date se face cu 'Ajax request' fara a se face refresh la pagina, viteza de reactie fiind una superioara. Poti cauta si sorta dupa multiple cuvinte cheie. Platforma MY CMS este realizata in cel mai rapid framework javascript, VueJS.

Facturare online, proforme, avize, incasari, cheltuieli
Emite documente financiare rapid si sigur, oriunde te-ai afla
Facturare online, proforme, avize, incasari, cheltuieli
Emite documente financiare rapid si sigur, oriunde te-ai afla
Emite documente financiare rapid si sigur, oriunde te-ai afla

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
MY TURN