Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Smatrix pentru incalzire si racire radianta

Smatrix pentru incalzire si racire radianta

 

Avantaje Smatrix

- Echilibrare automata pentru confort si eficienta energetica

- Racire cu protectie superioara pentru a evita condensul

- Confort premium pentru utilizator, cu optiune de acces la distanta

 

In timp ce sistemele conventionale trebuie echilibrate manual pentru a se asigura energia necesara in fiecare camera, tehnologia de autoechilibrare Smatrix anticipeaza si regleaza cantitatea exacta de energie necesara pentru a asigura un confort optim. In acest mod, se realizeaza economii de energie de pana la 20 % in comparatie cu sistemele neechilibrate fara comenzi pentru fiecare camera si elimina necesitatea de a echilibra sistemul in timpul punerii in functiune.

 

Atunci cand este necesar, Smatrix poate controla eficient procesul de racire. Avand senzori de umiditate inclusi in termostatele din camere, Smatrix furnizeaza o protectie superioara pentru a evita condensul. Daca umiditatea dintr-o singura camera creste prea mult, procesul de racire poate fi oprit automat sau se poate transmite o notificare. Este chiar posibila integrarea in sistem a unui dezumidificator.

 

Functii de sistem si confort premium pentru utilizatori

 

Smatrix Wave PLUS, modelul de top al gamei de sisteme de comanda pentru camere Smatrix, este echipat cu o interfata detasabila cu ecran tactil si functii suplimentare pentru confort si sistem.

- Setarea de „confort” mentine confortul oferind o pardoseala calda chiar si atunci cand se utilizeaza surse alternative de caldura.

- Diagnosticarea sistemului identifica dificultatile de atingere temperaturii confortabile in camera si transmite notificari corespunzatoare.

- Verificarea camerei detecteaza daca termostatele sunt alocate corespunzator circuitelor de incalzire sau racire.

- Toate datele pot fi stocate pe un card micro SD, care ofera atat optiunea de a transfera datele privind instalarea si depanarea, cat si posibilitatea de a efectua actualizari de software si de a asigura copii de rezerva ale datelor pentru intregul sistem.

 

Beneficii pentru proprietari, instalatori si proiectanti


Gama Uponor Smatrix ofera sistemele de comanda ideale pentru proprietari, instalatori si proiectanti. Proprietarii beneficiaza de confort optim si economii de energie, instalatorii pot economisi timp la instalare si punerea in functiune, iar proiectantii vor gasi solutia potrivita pentru orice proiect de cladire.

 

 

 


Articol scris de
UPONOR