Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Sistemul HOMESEAL LDS – Soluţia completă pentru izolarea mansardei

Sistemul Homeseal Knauf Insulation asigură cele mai exigente standarde de calitate și precizie pentru a răspunde nevoilor de izolare actuale a construcțiilor. Vata minerală Knauf Insulation este integrată în sistemul HOMESEAL, oferind o soluție completă, ușor de instalat, având performanțe energetice ridicate.

Sistemul HOMESEAL LDS – Soluţia completă pentru izolarea mansardei

Controlul umidității minimizează pierderile de căldură din clădiri. Pentru aceasta, pe lângă materialele izolante, este necesar să se asigure o bună etanșeitate și o ventilație corespunzătoare. Etanșeitatea unei clădiri este compusă din: etanșeitatea la vânt (exterior), izolație și etanșeitate la aer (interior).

 

VENTILAȚIE CORESPUNZĂTOARE

 

Ventilația controlată și etanșarea adecvată ne permite să prevenim apariția umezelii și minimizare pierderilor de energie. Punțile termice și golurile sunt cauza a aproape 50% din pierderile de căldură prin anvelopa clădirii. Aceste două măsuri asigură funcționarea corectă, izolarea și asigurarea reînnoirii aerului interior garantând astfel calitatea aerului interior fără ca eficiența energetică a clădirii să fie afectată.

 

CONDENS și UMIDITATE

 

Umiditatea este foarte frecvent întâlnită în clădirile cu izolație inadecvată sau inexistentă. Condensul se formează atunci când aerul cald și cu un conținut ridicat de vapori de apă întâlnește o suprafață cu temperatură rece (acoperișul neizolat). Condensul reprezintă un surplus. Acest surplus se va condensa formând pelicule subțiri de apă, care vor reduce performanța termică a materialului izolant și va deveni umiditate.

 

Vezi în continuare care este soluţia.

 

 Salvează pdf

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
KNAUF INSULATION