Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Sistemul de faţade ventilate, o alegere durabilă

În zilele noastre, există o cerere din ce în ce mai mare pentru clădirile verzi pentru birouri și zone rezidentiale. Impinși de acest interes, fațadele ventilate dezvoltă progrese tehnice pentru a realiza economii de energie. De asemenea, cunoscute sub numele de fațade, acest sistem de construcție este utilizat pe tot globul de către arhitecții care caută o protecție suplimentară pentru pereții exteriori ai clădirilor lor.
Sistemul de faţade ventilate, o alegere durabilă
Fațadele ventilate reprezintă o soluție eficienta în rândul materialelor de constructii pe scară largă, atât în ​​clădirile noi, cât și în renovarea clădirilor vechi. Pentru a respecta toate cerințele așteptate de ingineri şi arhitecti, dar şi cerute de toate reglementările tehnice ale clădirilor, fațadele ventilate trebuie să fie impermeabile și să aibă o izolație optimă.

Fațada ventilată protejează zidurile structurale ale clădirii de condițiile meteorologice. Astfel, peretii ventilaţi vor transporta căldura afară. „Efectul coșului de fum” va reduce cantitatea de căldură pe care clădirile o absorb vara, iar iarna pereții ventilaţi reţin căldura, rezultând economii în ceea ce privește încălzirea.
Construcţie cu faţadă ventilată
www.ecofort.ro
Construcţie cu faţadă ventilată
În ultimii ani, fațadele ventilate câștigă tot mai multă popularitate ca urmare a nevoii de a crea clădiri eficiente din punctul de vedere al rezistenței, flexibilităţii și al stilului contemporan.
Articol scris de
ECOFORT