Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Sistemul de control acces angajați Came de la Sonaca Aerospace Transilvania după 3 ani - stare perfectă de funcționare

Sunt trei ani de când Sistemul de control acces angajați Came montat la Sonaca Aerospace Transilvania a fost pus în funcțiune. Came România nu s-a confruntat cu nicio problema tehnică în toată această perioadă, sistemul funcționând în continuare la parametri optimi.
Sistemul de control acces angajați Came de la Sonaca Aerospace Transilvania după 3 ani - stare

Sistemul de control acces recomandat de inginerii Came România și montat la compania Sonaca Aerospace Transilvania este format din două bariere Gard 8 și un turnichet Guardian.

Modelul de bariere Gard 8 este soluția ideală pentru pasajele de trecere din zonele rezidențiale și industrial. Este o barieră cu un stil modern și un aspect estetic plăcut. Se diferențiază prin lampa rotunjită de semnalizare, cu LED, care garantează siguranța și are o durată îndelungată de viață, precum și prin fotocelule, care se integrează în corp.

Manșonul de protecție are rol de apărare împotriva pericolului de tăiere în timpul mișcării brațului, la deschidere și închidere.

Din punct de vedere tehnic, conform experților Came, alimentarea la 24 V DC este alegerea cea mai indicată pentru utilizarea intensive.

Bariera Gard 8 are posibilitatea de deschidere simultană și în succesiune, cu placa RSE (pentru barierele G2080E și G2080IE).

În ceea ce privește turnichetul Guardian, acesta este un sistem vertical pentru controlul accesului, în situații caracterizate prin flux ridicat de pietoni.

Turnichetul Guardian este soluția perfectă pentru locurile în care trebuie asigurat accesul în siguranță prin intrări de mari dimensiuni, chiar și nesupravegheate, caracterizate printr-un flux ridicat de persoane.

Acest model de turnichet este proiectat astfel încât să permită montarea și în exterior și poate fi folosit în aeroporturi, zone portuare, firme mari, stații de metrou, gări și stadioane.

Datorită structurii sale robuste și a designului plăcut, pe de o parte împiedică posibile acte criminale, iar pe de altă parte oferă utilizatorului protecție deplină.

Durata de viață și fiabilitatea turnichetului Guardian sunt garantate și în cazul montării în exterior, datorită structurii din oțel zincat și a vopselei epoxidice speciale, mulțumită căreia rezistă și în zonele supuse acțiunii agenților corozivi.

Came este lider mondial în piața automatizărilor de porți și uși. Vă invităm să descoperiti portofoliul complet Came, accesând site-ul.

Doua bariere Gard 8, pentru control acces auto si un turnichet Guardian, pentru control acces angajati. functioneaza in al treilea an fara problema.

Turnichet Came Romania Sonaca
Turnichet Came Romania Sonaca

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
KADRA
Lucru în România