Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Sisteme portabile de tăiere cu plasmă şi oxigaz

Firma Koike este recunoscută ca un producător de tehnologie avansată de tăiere cu oxigaz, plasmă și laser, cu aplicații în construcții navale, construcții metalice, fabricarea de vehicule și industria grea.
Sisteme portabile de tăiere cu plasmă şi oxigaz

Cu cea mai largă gamă de sisteme portabile de tăiere cu plasmă şi oxigaz din industrie, KOIKE oferă numeroase modalități de a îmbunătăți profitabilitatea diferitelor aplicații. Toate sistemele portabile de tăiere de înaltă calitate sunt proiectate pentru a oferi mulți ani de performanță și de producție eficientă.

Sistemele portabile de înaltă calitate sunt proiectate pentru aplicații, cum ar fi:

  • tăierea în linie dreaptă,
  • tăierea țevilor,
  • tăierea profilelor,
  • tăierea circulară,
  • tăierea pe contur.


Cele mai multe dintre sistemele portabile pot fi utilizate atât pentru şanfrenare, cât şi pentru tăierea dreaptă cu oxigaz. De asemenea, sistemele cu plasmă sunt disponibile pentru diferite modele de surse de tăiere cu plasmă.

Handy Auto Plus

Handy Auto Plus este un sistem portabil de tăiere cu gaz, cu un sistem de acționare, dispozitiv de aprindere și funcția Start-Stop pentru flacăra de preîncălzire integrate. Acesta asigură cea mai înaltă calitate la tăierea pe verticală, circulară și pe contur, precum și la șanfrenare.
Pe lângă tăierea suprafețelor plane, este posibilă şi realizearea de contururi curbe pe suprafețe verticale, cum ar fi grinzi H, țevi și table indoite.
Datorită greutății reduse de 3,5 kg, Handy Auto Plus poate fi folosit la fel de simplu ca un arzător obișnuit de tăiere manuală.

IK 12 MAX 3

IK 12 Max 3 este produsul premium al sistemelor portabile de tăiere. Acest sistem motorizat de tăiere manuală permite atât tăierea oxigaz, cât şi cu plasmă, dar şi sudarea automată.

Sistemul este compus din trei componente majore: căruciorul motorizat, arzătorul de tăiere şi şina plată, la care se adaugă accesoriile. Toate aceste componente fiind independente, clientul poate configura sistemul conform cerințelor sale specifice.

Controlul vitezei utilizează un sistem KOIKE biconic de reglare continuă, fără trepte, a vitezei, care funcționează cu un motor de viteză constantă pentru a preveni problemele datorate căldurii și tensiunii. În plus, motorul cu condensator se rotește cu o viteză constantă mică (1.500 rpm) pentru a extinde durata de viață a rulmenților.

IK 93 HAWK

Sistemul portabil IK-93 HAWK este un sistem de tăiere cu gaz dezvoltat special pentru tăierea în linie dreaptă, de înaltă calitate, cu ghidare manuală. În plus față de calitatea ridicată de tăiere, acest sistem demonstrează, de asemenea, şi o funcționare lină și o mobilitate fără precedent. Proiectat cu accent pe ușurința în exploatare, declanșatorul este plasat mai sus, pentru a facilita accesul pe raza interioară sau exterioară a curbelor și sistemul dispune şi de un buton de reglare a vitezei prin rotire. IK-93 HAWK permite deplasarea în ambele direcții: înainte și înapoi.

Sisteme portabile de tăiere cu plasmă şi oxigaz
Sisteme portabile de tăiere cu plasmă şi oxigaz
Sisteme portabile de tăiere cu plasmă şi oxigaz

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
CM METAL TRADING