Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Sisteme din sticlă pentru închiderea teraselor

Moldoglass se ocupă de închiderea teraselor indiferent de suprafața lor, folosind materiale rezistente și ușor de întreținut.

Sisteme din sticlă pentru închiderea teraselor

Sistemele din sticlă pentru închiderea teraselor permit utilizarea spațiului pe întreaga perioadă a anului, oferind protecție atât contra intemperiilor, cât și a poluării fonice. Oferă siguranță sporită și confort, valorificând aspectul general prin geamurile de calitate.

Sisteme din sticlă pentru închiderea teraselor

Pentru închiderea teraselor folosim sisteme diverse, ce se remarcă prin eficacitate, eleganță și rezistență în timp.

Fie că optați pentru sistemele glisante/culisante sau armonice, specialiștii noștri vă stau la dispoziție cu detalii suplimentare și soluții personalizate, în funcție de proiectul dumneavoastră.

Sisteme din sticlă pentru închiderea teraselor

Tendința arhitecturii clădirilor din ultimii ani este orientată spre suprafețe mari, vitrate, care necesită obligatoriu utilizarea sticlei securizate pentru siguranță în exploatare.

Astfel, sticla securizată poate fi folosită la exteriorul clădirilor pentru fațade, pereți cortină, acoperișuri, copertine, ansambluri vitrate.

Sisteme din sticlă pentru închiderea teraselor

Geamul securizat rezistă la șocuri de 5 ori mai mari decât sticla obișnuită și înregistrează o presiune medie de rupere la încovoiere de 120 N/mmp.

Sticla securizată are o stabilitate sporită la diferențe de temperatură de până la 200°C; astfel, dacă este solicitat peste limitele de rezistență, geamul securizat se sparge prin fragmentare în particule de mici dimensiuni și nu prezintă riscuri de accidentare.

Sisteme din sticlă pentru închiderea teraselor

Încorporând mai multe tipuri de feronerie și mecanisme inteligente, brevetate de producător, aceste sisteme folosite pentru închiderea teraselor, asigură o fiabilitate înaltă, o îmbinare etanșă, izolare atât termică cât și fonică, dar mai ales siguranță maximă în exploatare.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
Moldoglass