Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Simplitate în tonuri de toamnă

Simplitate în tonuri de toamnă

 

E mult spus ca acestea sunt 100% responsabile pentru interioarele autumnale, dar putem spune ca ne dicteaza in proportie de 90% perceptia. Asadar, pe langa jocul de culori de toamna (despre care puteti citi mai multe aici), ganditi-va si la materialele care ar trebui sa predomine si care, in general, sunt asociate cu amenajarile complexe. Vorbim aici despre materiale precum lemnul sau caramida aparenta; retineti ca totul se poate schimba daca va concentrati atentia asupra liniilor si planurilor din amenajare - combinatia de lemn si caramida trebuie sa devina precum un accent, deci nu majoritara.

 

Chiar daca in amenajarile simpliste decoratiunile trebuie utilizate cu ceva mai multa restrictie, puteti alege lucruri reprezentative pentru toamna – frunze ingalbenite, nuci, dovleci, sau chiar arta moderna a carei simplitate sa sugereze decorul tomnatic. Un lucru este sigur: cu cat mai putine, cu atat mai bine, asadar va sugeram sa incercati o singura decoratiune de dimensiuni mai mari, iar daca sunt disponibile doar decoratiunile micute, aveti grija ca acestea sa fie cu usurinta remarcate chiar si in numar restrans. Fiecare detaliu din amenajare va putea, astfel, fi observat in ansamblu.

 

 

 

 

Surse foto: www.designmag.fr, www.pinterest.com, www.bestgarden.net, www.andtix.com, www.apartmentgeeks.net, www.myhomedesign.in, www.projectwhitespace.com, www.minimalisti.com.

 

Redactat de: Claudia Gorunescu

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva