Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Siatec devine partenerul oficial al producatorului german Blasi in Romania

Siatec devine partenerul oficial al producatorului german Blasi in Romania

În primăvara anului 2014 compania română Aluterm Group, furnizorul de soluţii destinate pieţei construcţiilor din România a încheiat un parteneriat cu firmă germană Blasi. Acest parteneriat vizează dezvoltarea grupului german către Europa de Est şi îmbogăţirea portofoliului de produse pentru furnizorul din România.

 

“Parteneriatul Siatec/Blasi va aduce noi perspective pentru piaţa din România. Mizăm pe maturizarea pieţei şi pe schimbarea pe care o vor susţine şi arhitecţii prin viziunea nouă şi prin cerinţe din ce în ce mai ridicate. Atât furnizorii de faţade cât şi companiile care oferă soluţiile destinate căilor de acces, aşa cum este Siatec, vor trebui să ţină pasul cu schimbarea.” Andreea Strugaru, Managing Partner Aluterm Group

 

Piaţa automatizărilor căilor de acces din România va avea de câştigat în urma intrării pe piaţă a producătorului german Blasi. Standardele de calitate, posibilităţile de livrare rapidă precum şi experienţa de 20 de ani a partenerului roman, Aluterm Group, vor creşte nivelul de competitivitate din piaţă. Blasi este cunoscut la nivel internaţional prin proiectele speciale realizate. Această experienţă va contribui la maturizarea pieței din România.

Noutatea adusă de parteneriatul Siatec/Blasi este reprezentată de capacitatea de a răspunde prompt la cererile de ofertă. Printr-un sistem automatizat, inginerii Siatec pot calcula rapid preţul final al unei soluţii luând în calcul peste 2000 de repere.

 

“Intrarea reprezintă cel mai tranzitat spaţiu al unei clădiri. Atenţia pentru detalii şi rafinamentul acestui spaţiu devin esenţiale în formarea percepţiei despre o clădire. Siatec a oferit prin parteneriatul cu Blasi prima uşă rotativă de bronz din România deschizând noi orizonturi în materie de proiectare şi construcţii”. Andreea Strugaru, Managing Partner Aluterm Group

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
KADRA