Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Sfaturi utile in alegerea membranei bituminoase

Sfaturi utile in alegerea membranei bituminoase

Membranele bituminoase sunt materiale pentru hidroizolatii, realizate din bitum modificat, aditivat cu polimeri elasto-plastomeri, cu o armatura din fibra de sticla sau poliester, venind cu diverse finisaje la partea superioara.

 

Inainte de a achizitiona membranele bituminoase, este foarte important sa cunoastem complexitatea lucrarii care urmează a fi efectuate, in vederea alegerii materialului optim fiecarui tip de lucrare.

 

Membranele bituminoase cu armatura din poliester (P, PA) pot fi folosite atat la lucrari intr-un singur strat, cat si la lucrari in mai multe straturi, de la complexitate usoara la ridicata (acoperisuri plane sau curbe, hale metalice sau pe structura de beton, sisteme termo-hidro, fundatii, lucrari hidrotehnice, etc.)

 

Cum sa aplicam corect membranele bituminoase

- Membranele bituminoase pot fi aplicate la temperaturi ale mediului ambiant intre 5°C si 35°C.

- Nu este recomandabil a fi aplicate in cazuri de: ploaie, ninsoare sau umiditate a suprafetei de izolat, deoarece exista mari sanse sa compromitem calitatea lucrarii.

- Pentru o organizare corecta a necesarului de materiale, aprovizionati-va cu cca 15% mai mult fata de suprafata masurata, datorita suprapunerilor de materiale care apar la punerea in opera.

 

 

RIKKO STEEL este principalul importator din Romania al TECHNONICOL - cel mare mare producator european si lider mondial  pe piata de izolatie termica pe baza de vata minerala bazaltica, hidroizolatie, acoperisuri si nu numai, cu peste 40 de fabrici in intreaga lume.

 

 

 

Obiectul este ascuns