Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Sfaturi care te pot ajuta să îți îmbunătățești aspectul locuinței tale

Sfaturi care te pot ajuta să îți îmbunătățești aspectul locuinței tale

  

 

Si pentru ca nimanui nu ii place sa petreaca mult timp cu schimbarile din casa, iata de ce trebuie sa tii cont pentru a termina procesul cat mai repede.

 

Daca ai un plan bine stabilit inca de la inceput, lucrurile vor decurge mult mai usor. Stabileste-ti cateva idei principale atunci cand te apuci de redecorat, de unde vrei sa incepi si cu ce crezi ca ar fi cel mai bine sa incepi. Nu te apuca de reamenajat incaperi care nu au nevoie. Incepe cu cate o camera, dupa ce ai terminat, apuca-te de urmatoarea si tot asa. Nu iti aglomera toata casa in acelasi timp.

 

Imbina texturile si culorile potrivite si nu pierde timpul cu materialele nepotrivite. Daca nu ai ales inca de la inceput materialul potrivit pentru restul accesoriilor, nu te vei bucura pe deplin de camera.

 

Nu uita nici de sistemul de iluminat, reprezinta cea mai buna metoda prin care iti poti pune in evidenta obiectele din casa. Daca locuinta ta nu beneficiaza de suficienta lumina naturala, atunci acorda importanta sistemului de iluminat artificial.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România