Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Servicii și asistență tehnică la realizarea de acoperișuri

Sika este un partener de încredere în construcţii. Oferim clienţilor noştri la nivel global cele mai bune materiale de impermeabilizare "de ultimă generaţie" verificate şi testate tehnic şi servicii de asistenţă permanentă pentru punerea în operă a produsele noastre.
Servicii și asistență tehnică la realizarea de acoperișuri

Calcule pentru încărcarea din vânt

Software-ul nostru special "Jet Stream" facilitează conceperea de sisteme mecanice de fi xare, adaptate cerinţelor specifice din proiectele clienţilor noştri. Acest software de ultimă generaţie include majoritatea standardelor naţionale şi reglementările acestora. Este un instrument extrem de eficient şi de practic pentru realizarea celor mai eficiente soluţii de acoperiş, incluzând o prezentare detaliată şi Proceduri de lucru, cu toate informaţiile necesare fi rmelor contractante pentru estimarea volumului de lucrări de pe şantier. De asemenea, poate să contribuie la realizarea de economii semnificative în etapa de realizarea acoperişului si a construcţiei dvs. în ansamblu

Expertize şi evaluări de acoperiş pentru specificaţii şi detalii tehnice

Inginerii Sika specializaţi în realizarea de acoperişuri vă pot acorda sfaturi şi asista în realizarea expertizei necesare şi a lucrărilor de evaluare pentru proiectele de recondiţionare a acoperişurilor. Astfel, veţi beneficia de specificaţii particularizate pentru reabilitarea acoperişului, ce includ de asemenea soluţii pentru realizarea detaliilor şi proceduri de lucru etc.

Echipament de instalare Sika

Echipament special conceput pentru instalarea sistemelor de acoperiş Sika:

  • Aparat de sudură
  • Instrumente de aplicare Sikalastic


Sika oferă asistenţă şi servicii vaste pentru întreaga gamă de materiale de acoperiş. Acestea sunt particularizate pentru fiecare linie de produse şi acoperă toate stadiile proiectării, planificării şi executării hidroizolaţiei cu membrane, de la expertiza acoperişului sau analiza cerinţelor prin intermediul unei documentaţii complete, la instruirea din partea profesioniştilor şi asistenţă pe şantier pe parcursul instalării, oriunde în lume.

Detalii CAD, Documentaţie tehnică

O gamă largă de desene CAD, ghiduri de instalare, Proceduri de execuţie, Fişe tehnice de securitate, autorizaţii şi certificate sunt disponibile pentru membranele şi sistemele Sika de acoperiş.

Garanţii

Garanţiile acoperă toate sau diferitele cerinţe şi cerinţe ale clienţilor. Garanţiile complete pentru impermeabilitate şi compatibilitate cu alte materialede construit se eliberează pentru fiecare proiect în parte, în conformitate cu toate reglementările locale în vigoare.

Instruire tehnică privind aplicarea produselor

Diversele aplicaţii pentru sistemele de impermeabilizare Sika pentru acoperişuri necesită diferite tehnici de instalare şi soluţii de execuţie a detaliilor. Cursurile tehnice, teoretice şi practice privind aplicarea produselor, realizate de inginerii de la SIKA, specialişti în acoperişuri, contribuie la siguranţa şi durabilitatea instalării.

Servicii și asistență tehnică la realizarea de acoperișuri

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva