Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Semmelrock are un nou website

Design nou, imagini mai mari, navigație îmbunătățită și utilizare optimă pe mobile - acestea sunt doar câteva dintre beneficiile noului website Semmelrock.
Semmelrock are un nou website

Design adaptat pentru mobil, tabletă și desktop

O îmbunătățire majoră a gradului de utilizare a noului site web este așa-numitul "responsive design". Această optimizare este deosebit de importantă deoarece astăzi vizitarea site-ului noastru de pe mobile reprezintă o proporție semnificativă a traficului web. Noul site se adaptează automat la orice dimensiune a ecranului și poate fi utilizat cu orice smartphone. Acest lucru se aplică în special aranjării și afișării navigației, a tuturor imaginilor și a textului, precum și a utilizării diferitelor formulare de contact.

Meniul

Bara de meniu oferă, de asemenea, o utilizare îmbunătățită. Aceste elemente de navigare pot fi accesate direct făcând clic sau tastând zonele cheie ale site-ului: descărcări (de exemplu, cataloage, fișele tehnice de produs), funcții de contact (email / telefon), locații Semmelrock.

Cea mai mică pictogramă duce la lista de vizionări. Această nouă funcție practică face posibilă păstrarea produselor individuale pe o listă de vizionări la vizualizarea paginilor de produs.

HTTPS

Toate noile site-uri web Semmelrock au fost configurate pe scurt ca pagini HTTPS pentru Hypertext Transfer Protocol Secure. O pagină HTTPS poate fi recunoscută atât prin abrevierea din bara de adrese a browserului, cât și prin simbolul de blocare. Dar pentru ce este? Spre deosebire de paginile HTTP, paginile HTTPS criptează conexiunea dintre server și browserul web. Această metodă nu numai că îmbunătățește securitatea site-ului nostru, ci și un factor important în indexarea site-ului nostru în motoarele de căutare, de exemplu pe Google.

Căutare text

Direct către informațiile dorite: căutarea text integrată caută pe întregul site-ul cuvântul introdus și listează în mod clar toate paginile de conținut pe care se găsește cuvântul. Desigur, rezultatele căutării sunt sortate după relevanță pentru a face căutarea de produse cât mai eficientă.

Social Media

Link-ul spre pagina de Facebook Semmelrock Romania fost plasat vizibil în subsolul paginii.

Căutare produse

Inima site-ului nostru nou este motorul de căutare produse. Toate produsele au primit o mare varietate de criterii de filtrare, pentru ca fiecare utilizator să poate căuta și găsi produsul potrivit în funcție de cerințele sale individuale. Astfel, căutarea se poate face în funcție de categoria de produs, de familia de produse sau de aplicație, de stil, de culoare, de suprafață, de format, de grosimea pietrei sau de caracteristicile tehnice.

Imagini mult îmbunățite

O schimbare majoră pe paginile individuale ale produselor vizează imaginile produselor noastre. Pentru a-i oferi utilizatorului cea mai bună impresie posibilă a soluțiilor de proiectare Semmelrock, toate imaginile produsului au fost optimizate la un afișaj maxim, în funcție de dimensiunea ecranului. Acest lucru se aplică și mostrelor de culori, care au fost acum dublate în dimensiune pe noul site, pentru a oferi cea mai bună impresie posibilă a interfeței-utilizator.

Căutare dealeri

Căutarea dealerilor a fost extinsă și îmbunătățită pe noul site. Astfel, în plus față de căutarea dealerilor, este posibilă și căutarea partenerilor pentru montaj. Dealerii cu grădini expoziționale sunt marcați separat și selectabili, la fel ca cei care dispun de serviciul de design.

Schimbările dintr-o privire:

Semmelrock are un nou website

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
SEMMELROCK STEIN+DESIGN
Lucru în România