Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Seminar Nemetschek Romania 2010

Seminar Nemetschek Romania 2010

 

 

 

In perioada 30 septembrie - 3 octombrie va avea loc la Brasov, Hotel Piatra Mare, Seminarul Nemetschek 2010. Seminarul va avea ca punct central prezentarea in avanpremiera a noutatilor aduse de noua versiune - 2011 - a programului Allplan, program de proiectare asistata de calculator pentru arhitectura si constructii.

 

Asa cum clientii Nemetschek s-au obisnuit deja, participantii la seminar vor beneficia de o oferta speciala, foarte atractiva, atat pentru peogramul Allplan, cat si pentru recent lansata versiune a programului de prezentari profesionale Cinema 4D R12.

Seminarul va cuprinde atat prezentari in plen, destinate tuturor participantilor indiferent de specialitate, cat si de prezentari pe sectiuni, organizate pentru fiecare din specialitatile acoperite de programele Nemetschek: arhitectura, inginerie (armare si calcul structuri), instalatii (termice, sanitare, ventilatii, electrice si canalizari) si proiectare a drumurilor. Prezentarile pe sectiuni vor fi interactive, ele oferind o buna ocazie atat pentru cunoasterea elementelor de noutate, cat si de rezolvarea unor probleme concrete intalnite in activitatea cotidiana de proiectare.

 

Printre noutatile aduse de Allplan 2011 merita mentionate: organizarea mai buna (centralizata) a setarilor programului, o noua interfata (mai eficienta) pentru modulul de licentiere, actualizarea automata a programului pentru toate noutatile aparute pe parcurs, facilitati noi, mai eficiente, de import/export a datelor din si spre alte programe (peste 50 de formate disponibile), un nou motor grafic pentru operatii rapide de regenerare ce permite lucrul mult mai eficient cu proiecte mari si foarte mari, indiferent de gradul de detaliere al elementelor, facilitati noi de plotare (printre care o previzualizare mai eficienta), completarea unor functii cu noi optiuni ce impunatatesc semnificativ modul de lucru (un exemplu este dat de optiunile de introducere a poliliniilor), noi facilitati pentru modulul de proiectare a fatadelor si cel de proiectare a gardurilor/balustradelor. Si lista poate continua.

Pentru specialistii in calcul structuri vor fi prezentate noutatile aduse de versiunea Scia Engineer 2010. Dintre noutatile aduse de versiunea 2010 a programului amintim: generator de vant 3D, atribute-date element, factori de rigiditate pentru elementele 1D si 2D, latimi active etc.

 

Programul de Calcul al eficientei energetice a cladirilor are acum in componenta doua noi module: calculul pentru apartament si modulul de analiza financiara, module ce vor face si ele obiectul unor prezentari in cadrul seminarului.

O pondere importanta in cadrul seminarului o va avea prezentarea noutatilor aduse de programul Cinema 4D R12, cunoscuta fiind importanta deosebita pe care o are partea de prezentare a proiectelor in cadrul activitatii de proiectare in arhitectura, mai ales in zona de ofertare.

 

In cadrul seminarului vor fi prezenti parteneri cu care Nemetschek Romania colaboreaza de multi ani, parteneri ce ofera solutii ce vin sa completeze activitatea de proiectare atat cu elemente de constructie si materiale utilizate in etapa de proiectare, cat si cu echipamente si servicii specifice de tiparire/realizare a documentatiei aferente proiectului.

 

E-mail: office@nemetschek.ro
AdresaWeb: www.nemetschek.ro

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
NEMETSCHEK ROMANIA