Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

SECUMAX - Construiti cu noi in siguranta!

SECUMAX  - Construiti cu noi in  siguranta!


SECUMAX®

Construiti cu noi in siguranta!


HIDROPLASTO® va ofera sisteme de protectie in constructii marca SECUMAX®.

 

Accidentele de munca la inaltime duc adesea la pierderea vietii sau invaliditate totala. Rezultatul cercetarilor privind accidentele de munca cauzate de caderile de la inaltime indica faptul ca cel mai adesea motivele acestor accidente sunt legate de o slaba organizare a muncii, mai ales lipsa unei securizari corespunzatoare a locului de munca si starea improprie a echipamentului de protectie.

Din acest motiv, in timpul diverselor lucrari in constructie care se desfasoara la inaltime, de cele mai multe ori trebuie respectate masuri de precautie specifice, datorita nivelului ridicat de periculozitate la adresa sanatatii si vietii angajatilor.

In timpul lucrarilor periculoase pe teren, locurile acestea trebuie sa fie separate si marcate cu semne de avertizare. Obligatia angajatorului este de a oferi mijloace de protectie corespunzatoare, ce constau in utilizarea dispozitivelor de protectie (balustrade de protectie) si prin marcarea zonelor periculoase cum ar fi: deschiderile pentru ferestre, deschiderile in plafon pentru axul liftului sau iesiri ale scarilor, excavatii etc.

In timpul excavatiilor, in locurile periculoase si usor accesibile persoanelor din exterior trebuie folosite balustrade de protectie cu semne de avertizare, iar in timpul noptii trebuie folosite lumini de avertizare.

Conform art. 204 din Normele generale de protectie a muncii, caile de circulatie pentru persoane si trecerile amplasate la inaltime trebuie protejate cu balustrade inalte de cel putin 1 metru, prevazute cu legaturi de separatie orizontale intermediare, iar la partea inferioara cu o bordura inalta de cel putin 10 cm. Golurile din plansee sau ziduri trebuie acoperite cu capace sau grilaje rezistente sau vor fi ingradite cu balustrade si marcate cu indicatoare de securitate.

Acest lucru este valabil si pentru pasajele si caile de acces spre aceste puncte de lucru, cât si pentru scari.

Accidentele de munca reprezinta o solicitare financiara uriasa pentru fiecare societate. Investirea in siguranta ajuta la reducerea costurilor datorate accidentelor de munca si in acelasi timp la cresterea profitului.

Sistemele de balustrade de siguranta prezentate de HIDROPLASTO® creaza o multime de oportunitati pentru protectia pe santiere, montaj si asamblare rapida si simpla, la orice etapa a constructiei, precum si in orice situatie.

Toate partile componente ale sistemului oferit de HIDROPLASTO® sunt acoperite cu un strat anticoroziv, care permite o utilizare indelungata a acestor produse.

Dimensionarea echipamentului tehnic se adapteaza naturii lucrarii de executat, dificultatilor previzibile, astfel permitând circulatia fara pericol.

Sistemele HIDROPLASTO® se ajusteaza specificului fiecarei constructii. Noi va oferim date tehnice despre fiecare produs precum si sfaturi generale privind utilizarea balustradei de protectie.

Siguranta pe santierele de constructii creste beneficiile dumneavoastra !

Pentru orice informatii referitoare la oricare din produsele noastre nu ezitati sa ne contactati!

ANCA COVALIU 
Asistent Manager
HIDROPLASTO SRL
Tel. +(40) 0231/522.525
Fax. +(40) 0231/522.526
E-mail: info@besaplast.ro
Web: www.besaplast.ro

Va mai putem oferi :

 

 

 

 

 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România