Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Secțiunea Arhitectura verde, sustenabilă, în Bienala Națională de Arhitectură 2021

Astăzi, preocupările majore ale echipelor de proiectanți se îndreaptă către performanțe energetice ale clădirilor, reducerea emisiilor de carbon și sustenabilitate.

Secțiunea Arhitectura verde, sustenabilă, în Bienala Națională de Arhitectură 2021

Arhitectura VERDE este prietenoasă cu mediul și natura. Este vorba și despre colaborarea dintre arhitecți și ingineri. Este vorba despre clădiri noi, dar și despre clădiri reabilitate. În general, astfel de proiecte sunt susținute de guverne.

Înscrieți proiectul dvs. în concursul Bienalei Naționale de Arhitectură până la sfârșitul zilei de 30 august, pe www.uar-bna.ro.

Bienala Națională de Arhitectură – România (BNA) este cel mai important eveniment profesional al breslei arhitecților, organizat constant, din anul 1994, de Uniunea Arhitectilor din Romania. Ca multe alte manifestari culturale, editia a XIV-a a fost amânată din anul 2020, din cauza pandemiei de Covid 19.

Denumirea de „Bienala Națională de Arhitectură” este marcă înregistrată de UAR și reflectă amploarea națională a manifestării și reprezentarea teritorială la nivelul întregii țări.

Bienala are un concept pentru fiecare ediție, propus de conducerea Uniunii Arhitecților din România și de echipa curatorială. Conceptul este structurat ca program cultural, având un conținut complex și de interes, atât pentru breasla arhitectilor, participanți, cât și pentru utilizatorii și locuitorii cărora li se adresează producția de arhitectură, publicului larg.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva