Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Se inaugurează Casa Arhitecturii, noul sediu al OAR București

Sâmbătă, 5 mai 2018, începând cu ora 16:00, OAR București vă invită la inaugurarea Casei Arhitecturii, noul sediu al filialei din str. Sf. Constantin nr. 32.
Se inaugurează Casa Arhitecturii, noul sediu al OAR București
Veți face cunoștință cu Casa Arhitecturii - proiectul realizat de arh. Iulia Stanciu, dar și cu istoria sa recentă prin intermediul unei expoziții cu imagini ale evoluției șantierului. Veți descoperi grădina și proiectul de bună vecinătate cu Liceul Cervantes, prin intermediul unui modul de clasă mobilă realizat de arhitecți împreună cu elevii, sub semnătura de-a Arhitectura.

Evenimentul va continua cu o dezbatere la care sunt invitați candidații la funcția de președinte al OAR București, în sala de festivități a Liceului Cervantes. Sunt așteptați, de asemenea, candidații la Consiliul Teritorial și comisiile alese OAR București, la Consiliul Național, candidații care s-au înscris pe listele delegaților la Conferința Națională, precum și toți aceia interesați de soarta OAR București. Dezbaterea va fi moderată de arh. Adrian Spirescu, membru al Comisiei de organizare a Conferinței Teritoriale OAR București care va avea loc în data de 12 mai.

Toți cei interesați pot trimite, până vineri 4 mai, pe adresa comunicare@oar-bucuresti.ro, întrebări adresate candidaților la funcția de președinte al OAR București .

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva