Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Sala de fitness - afacerea viitorului

Cunoaştem cu toţii persoane care vor să acceseze o finantare sau care vor să îşi folosească economiile pentru a dezvolta o afacere pe cont propriu. Toată lumea işi doreşte să înţeleagă şi să dezvolte o afacere de viitor. Noi venim cu răspunsul: fitnessul.
Sala de fitness - afacerea viitorului

Acest tip de afacere a fost si este una din cele trei tipuri de afacere care a functionat si in timpul crizei recente!

În era tehnologiei, în care aplicaţiile mobile îţi monitorizează pulsul, alergarea şi stilul de viaţă, nimic nu este mai compatibil cu acestea decât o afacere în domeniu.

Ca model de business, o sală de fitness se bazează pe abonamente lunare, ceea ce reprezintă un venit constant. Odată achiziţionate echipamentele, mai rămân doar cheltuielile cu personalul.

Dacă optaţi pentru echipamente de calitate, aveţi garanţia a peste 12 ani de funcţionare fără să le înlocuiţi. Însă, dacă a mai rămas doar problema bugetului pentru echipamente, vă putem ajuta.

Oferim finanțare pentru dotarea sălilor de fitness.

Dacă nu aveţi experienţă în domeniu, vă ajutăm, de asemenea, cu consultanţă, care cuprinde: sugestii privind locaţia, planul optim de amplasare a echipamentelor de fitness, planul de promovare a clublui, instruirea personalului sălii de fitness. 

Pentru a afla mai multe detalii, vă invităm să ne trimiteţi un e-mail pe adresa: info@fitness.com.ro sau să ne contactaţi telefonic la nr.: 0722 368 037 - Cezar Gregoriev.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva