Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Să împodobim ferestrele de mansardă: Discount suplimentar la rulouri interioare

Camerele de la mansarda, din orice locuinta, sunt un loc aparte, incarcat cu putina magie care vine din povestea podurilor de odinioara si, de aceea, sunt camerele noastre preferate.
Să împodobim ferestrele de mansardă: Discount suplimentar la rulouri interioare

Indiferent ca vorbim despre dormitorul celor mici sau spatiul de joaca si relaxare, aceste incaperi, pe langa bucurie si multa lumina, trebuie sa aduca si confort. Pornind de la aceste ganduri - bucurie, lumina, confort -, FAKRO creeaza ferestre de mansarda, dar si o gama diversificata de accesorii interioare (cu actionare electrica sau manuala) potrivite oricarui tip de fereastra si oricarei destinatii.

Cand sunt total inchise, rulourile interioare pur si simplu creeaza iluzia noptii si dau startul la odihna. Optiunea de a trage rulourile in orice pozitie permite controlarea cantitatii de lumina care intra in camera, in functie de activitatile si de dorintele noastre.

Limitand schimbul de caldura cu exteriorul, accesoriile interioare reduc caldura din incapere, in timpul verii, si consumul de energie, in timpul iernii.

Desigur, rulourile interioare creeaza si multa intimitate la mansarda, dar ne ofera si o frumoasa provocare atunci cand trebuie sa le alegem, pentru a le potrivi cu designul proiectat si cu gusturile noastre.

Pentru a va incuraja sa alegeti ceea ce vi se potriveste, va invitam sa descoperiti promotia ,,Sa impodobim ferestrele de mansarda!" in cadrul careia va oferim un discount suplimentar pentru toate accesoriile interioare achizitionate pana la data de 31.12.2020.   

Puteti achizitiona accesoriile interioare de la oricare distribuitor FAKRO din Romania.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
FAKRO ROMANIA