Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

S-a redeschis Catedrala Sagrada Familia. Cine sunt primii care o pot vizita

Catedrala Sagrada Familia din Barcelona si-a redeschis portile, sambata, 4 iulie, la aproape 4 luni de cand a fost inchisa din cauza pandemiei de coronavirus.
S-a redeschis Catedrala Sagrada Familia. Cine sunt primii care o pot vizita
Pixabay

Redeschiderea catedralei are loc in trei faze. Prima dintre ele este dedicata celor din prima linie in lupta cu virusul, cadre medicale, dar si angajati ai fortelor de ordine si ai organizatiilor sociale, care au putut vizita deja edificiul. In cea de-a doua faza, catedrala va fi deschisa si pentru localnici, iar in cele din urma ii vor putea trece din nou pragul si turistii spanioli si straini.

Sagrada Familia este a sasea cea mai vizitata atracție turistica din lume, potrivit TripAdvisor. La fel ca multe alte obiective turistice majore, catedrala s-a inchis in martie pentru public, din cauza pandemiei de coronavirus.

Inceputa in 1882, ani mai tarziu, capodopera neterminata a arhitectului catalan Antoni Gaudi a primit autorizatia de construire abia anul trecut si ar urma sa fie finalizata in 2026, an care va marca si centenarul disparitiei lui Gaudi.

C.S.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva