Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Rosu sau gri? Lindab incurajeaza in luna mai combinatiile seducatoare de culori

Rosu sau gri?  Lindab incurajeaza in luna mai combinatiile seducatoare de culori

 

 

  • Reducere de 25% la acoperisul de tigla metalica Nordic 400 rosu sau gri in perioada 3-31 mai

 

Bucuresti, 3 mai 2010 - Lindab Romania incurajeaza combinatiile seducatoare de culori.  Astfel, rosu foc sau gri inchis, culorile lunii mai la tigla metalica, pot fi combinate indraznet cu oricare dintre cele 10 nuante ale sistemului de jgheaburi si burlane Lindab Rainline sau cu gama de culori aleasa pentru fatada casei. In plus, aceste doua culori beneficiaza de o reducere de 25% la tigla metalica premium Nordic 400. Campania este sustinuta de toti partenerii nationali Lindab.

 

"Rosu foc sau gri inchis sunt culori in tendinta, o alegere potrivita pentru persoanele care doresc sa iasa in evidenta si sa se diferentieze de multime. Cu putina imaginatie, se pot gasi combinatii inedite intre culorile acoperisului, cele ale sistemului de jgheaburi si burlane si nuantele alese pentru fatada. Trebuie doar un pic de curaj si initiativa", a declarat Gratiela Dolea, Consultant Vanzari Rezidentiale, Divizia Profile, Lindab Romania. "Nu exista riscul de a gresi. Singurul principiu general de care trebuie sa se tina cont este cel al armoniei. In rest, unda verde la combinatii!"

 Lindab pune la dispozitia tuturor celor interesati sa experimenteze combinatii indaznete de culori un instrument dedicat, disponibil pe www.lindab.ro, prin care pot face simulari vizuale inainte de a lua decizia de achizitie.

 

Promotia Lindab din luna mai va beneficia de campanii dedicate de comunicare la punctele de vanzare ale partenerilor Lindab si in mediul online.

 

Despre Nordic 400

Tigla metalica Lindab Nordic 400 este un produs premium pentru acoperisuri cu aspect desavarsit. Profilul inalt, de 60 mm, asigura rezistenta sporita la incarcari de zapada si vant, iar gama coloristica bogata ofera libertate deplina de alegere. Produsul este executat cu decupaj contur pentru o linie eleganta a stresinii si suprapuneri invizibile. Decupajul diagonal al panourilor de tigla metalica Lindab Nordic 400 usureaza mult montajul, contribuind decisiv la realizarea unui acoperis perfect.


Despre Lindab Romania

Compania Lindab este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1994. Profile si Ventilatii sunt cele doua domenii principale de activitate. Lindab Profile dezvolta, produce si promoveaza solutii si sisteme eficiente din otel pentru industria constructiilor: tigla metalica, acoperisuri faltuite, sisteme de jgheaburi si burlane, porti de garaj, constructii usoare, trape si luminatoare, elemente de siguranta pentru acoperis, sisteme de placari, profile usoare etc. Lindab Ventilatii acopera toata gama de sisteme de ventilatie: tubulatura si accesorii, difuzoare, grile si anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj etc. 

 

Lindab Romania este parte a concernului international Lindab Group, care dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii. Lindab Group are puncte de lucru in 31 de tari si un numar de 5000 de angajati.

 

Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati Lindab Romania la 021.209.42.72, persoana de contact Camelia Dinica (camelia.dinica@lindab.ro; 0744.328.548) sau Free Communication la 021.207.47.40, persoana de contact Irina Patru (irina.patru@freecomm.ro; 0752.111.725).

 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România