Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

ROD-ul muncii Trend Furniture!

ROD-ul muncii Trend Furniture!

 

Compania de mobilier Trend Furniture a ajutat mult la dezvoltarea si implementarea conceptului de interior design al restaurantului ROD. Ei au facut posibilila implementare si aducerea in realitate a ideilor propuse de arhitect in acest proiect.

 

Cea mai mare provocare cu care s-a confruntat Trend Furniture a fost adaptarea designului la ceea ce se putea realiza. Insa a fost o provocare constructiva, iar experienta acumulata in cei aproape 12 ani de cand s-a reorientat catre piata romaneasca si-a spus cuvantul.

 

Andrei Ureche este un tanar designer, antreprenor si vizionar. Este fondator al conceptului Vandy, o afacere despre inovatie prin design, arta si servicii. Impreuna cu Viorel Baltaretu si echipa sa de la Trend Furniture, au reusit sa transforme un spatiu atipic, construit pe trei nivele intr-un concept senzational, unitar, care imbina perfect elementele de design cu o realizare impecabila.

 

Iar ROD-ul colaborarii cu Trend Furniture este o locatie deosebita, care va oferi o experienta deosebita, ori de cate ori ii veti trece pragul. ROD este rezultatul exceptional a trei luni de munca asidua. Conceptul s-a dezvoltat pe trei directii, traditional, natural, minimalist. Am incercat ca designul si mobilierul sa nu fie punctul de atractie al restaurantului, ci sa lasam mancarea sa vorbeasca. Ambientul e placut, mobilierul comod, culorile calde. Am reinterpretat elemente traditionale in stilul minimalist si le-am inserat in mobilier, acestea regasindu-se in tot localul. Ne bucuram ca pe toata perioada desfasurarii proiectului am fost parteneri si am incercat sa venim cu know-how-ul si experienta noastra si am reusit sa-i ajutam. Ne-am consultat, am ajuns la concluzii unitare si am luat cele mai bune decizii impreuna”, precizeaza Viorel Baltaretu.

 

Mai pe larg, puteti citi si in Ziar de Cluj.

 

 


Lucru în România