Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

ROCKWOOL, sponsor principal pentru Danemarca în concursul de navigație SailGP

ROCKWOOL, lider mondial în producţia de vată minerală bazaltică, va fi sponsorul principal al echipei Danemarcei în campionatul internaţional de navigaţie SailGP. Danemarca se alătură, astfel, celor șase echipe naționale care concurează în cea mai rapidă cursă cu vele din lume, pentru un premiu în valoare de un milion de dolari.
ROCKWOOL, sponsor principal pentru Danemarca în concursul de navigație SailGP
Cu sprijinul ROCKWOOL, echipa daneză va concura, în premieră, în liga globală care va începe în portul Sydney, în februarie 2020, și care îi va purta pe concurenți în destinații din întreaga lume precum Statele Unite, Marea Britanie, dar și în alte locuri care vor fi confirmate ulterior.

"Sustenabilitatea se află în centrul activității ROCKWOOL, produsele noastre fiind folosite pentru a izola clădirile, pentru a economisi energie și, în final, pentru a contribui la atingerea obiectivelor climatice globale. Navigația este un sport sustenabil și se potrivește perfect cu brandul nostru. Fiind o companie daneză care operează pe plan internațional încă din primii ani de la înființare, suntem mândri să aducem în premieră o echipă daneză pe scena mondială și suntem foarte încântați să îi vedem în cursa de la Sydney din februarie și apoi în alte orașe de pe glob", a declarat Jens Birgersson, CEO al ROCKWOOL Group.

"Participarea echipei Danemarcei aduce un plus de entuziasm competiției în timp ce ne îndreptăm către sezonul 2 al SailGP, care se anunță a fi un campionat super competitiv. Danemarca a obținut rezultate remarcabile în navigație la Jocurile Olimpice și va concura acum la cel mai înalt nivel împotriva celor mai buni navigatori din alte șase țări, în catamarane high tech. În plus, ne bucurăm să urăm bun-venit companiei ROCKWOOL ca partener principal al echipei daneze de SailGP. Aceasta este probabil una dintre cele mai interesante evoluții în navigația daneză din ultimii ani, deoarece oferă o nouă cale pentru navigatorii tineri care aspiră să concureze la cel mai înalt nivel pentru țara lor", a declarat Sir Russell Coutts, CEO SailGP.

Nicolai Sehested, un navigator cu experiență multi-Ocean Race, se va afla la cârmă și va fi ajutat de un echipaj format din sportivi de talie mondială, în timp ce medaliatul olimpic cu argint Jonas Høgh-Christensen a fost confirmat ca manager de echipă.

"În momentul în care am văzut SailGP, știam că trebuie să facem parte din acest nou capitol palpitant din istoria sportului nostru. Sunt cei mai buni navigatori din cele mai rapide bărci, cu toții concurând aproape de țărm - sunt curse incredibil de intense și un adevărat spectacol de urmărit. Suntem extrem de recunoscători că avem un sprijin atât de important din partea ROCKWOOL pentru a putea lansa această echipă și așteptăm cu nerăbdare să facem mândră Danemarca," a declarat Sehested.

Grupul ROCKWOOL, lider mondial în soluții de izolare din vată minerală bazaltică, este prezent pe piața din România de 21 ani. Compania a inaugurat anul acesta prima sa fabrica de vată minerală bazaltică din țară, în urma unei investiții de 50 de milioane de euro.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
ROCKWOOL ROMANIA