Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

RapidRoll®Freeze - Usa rapida pentru refrigerare si congelare, cu inalta eficienta energetica

RapidRoll®Freeze - Usa rapida pentru refrigerare si congelare, cu inalta eficienta energetica

Assa AbloyProdusele proaspete, fie legume sau fructe precum și alimentele congelate trebuie să fie transportate de la producător la consumator într-un lanț neîntrerupt de frig. De asemenea, este important ca produselor sa fie stocate corect, în depozite cu temperature controlată, care necesită in general un important consum de energie.

 

În aceste zone Albany RapidRoll Freeze este ușa potrivita. Albany RapidRoll Freeze este o ușă de mare viteză tip roll-up, cu o cortină flexibilă izolată, care a fost dezvoltată special pentru aplicații de refrigerare și de congelare. Funcția principală în aceste domenii este reducerea pierderilor de temperatură si prin urmare, economisirea de energie.

 

Avantaje:

  - Ideala pentru utilizarea intre zonele calde si cele refrigerate
  - Interval de temperatură −40°C / +40°C
  - Cortină izolata, densă, ghidaje protejate termic
  - Optional stilpi ghidare incalziti
  - Viteza mare de deschidere 2,5 m/s si inchidere 1,1 m/s asigură un transfer redus de energie si  îmbunătățește eficiența termică a camerelor de depozitare refrigerată
  - Functionare silentioasă, motor cu functie de frânare de urgentă
  - Sistemul constructiv previne inghetarea, chiar si in aplicatii cu diferențe mari de temperatură între interior și exterior si cu umiditate și ridicată în afara.

 

Cortina uşii

Pentru a asigura o bună izolare termică. cortina ușii constă într-o perdea de densă de culoare neagră de 20 mm grosime, cu profile de legătură orizontale.

 

Caracteristici de siguranţă:

Uşa este echipata cu un profil flexibil de contact, cu protectie la intâlnirea unui obstacol. Acesta este folosit în combinație cu un set de fotocelule staționare, care împiedică închiderea uşii atunci când anumite obstacole sunt în zona de inchidere.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
ASSA ABLOY Entrance Systems
Lucru în România