Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Prolights Astra – lumini profesionale pentru aplicaţii indoor sau outdoor

Producatorul italian de lumini profesionale Prolights a lansat de curand noua gama Astra, 3 moving heads revolutionare pentru aplicatii indoor sau outdoor:

Prolights Astra – lumini profesionale pentru aplicaţii indoor sau outdoor

Noua gama Astra de la Prolights:

  • Astra Beam 260 IP
  • Astra Wash 7Pix
  • Astra Wash 19Pix

Astra Beam 260 IP, un moving head compact IP65 outdoor

Proiectat pentru a produce un fascicul de lumina puternic cu o lumina sporită, datorita modelului nou de lampa de la Osram, 260W PRO, noul Prolights Astra Beam260IP este un moving head universal pentru orice tip de aplicatie, outdoor sau indoor.

Mai mic, mai stralucitor si mai rapid decat orice alt moving head IP de pe piata, în comparatie cu alternativele pentru interior, necesita mai putin timp de întretinere si costuri suplimentare, datorita carcasei etanse si a duratei de viata remarcabile a lampii (6.000 de ore).

Compact si versatil, noul Prolights Astra Beam260IP este si cel mai usor moving head din clasa sa, ceea ce il face potrivit si pentru aplicatiile indoor. Mai mult, este rezistent la apa, nisip, fum, umiditate, temperaturi ridicate sau scazute.

 

Prolights Astra – lumini profesionale pentru aplicaţii indoor sau outdoor

 

Astra Wash7Pix si Astra Wash19Pix, doua moving heads LED wash compacte si rapide

In ciuda dimensiunilor reduse, noile Prolights Astra Wash7Pix si Astra Wash19Pix au un set extins de caracteristici, regasite de obicei în astfel de echipamente mult mai mari.

Extrem de versatile pentru orice tip de aplicatie, Astra Wash7Pix si Astra Wash19Pix sunt bazate pe o sursă de lumină LED Osram RGBW de 40W și dispun de un sistem optic extrem de eficient, capabil sa facă zoom de la 4 ° la 59 °.

Cu un control single pixel si multiple FX, Astra Wash7Pix si Wash19Pix permit accesul la un control precis si avansat de culoare si alb, toate prin DMX, W-DMX, Art-Net, sACN si RDM.

Prolights Astra – lumini profesionale pentru aplicaţii indoor sau outdoor
Articol scris de
AUDIO VISION STORE