Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Proiectul de modernizare a locurilor de joacă din Constanţa a fost reluat

Dupa ce in anul 2019 Indfloor Group s-a ocupat de amenajarea pardoselilor a 25 de locuri de joaca din Constanta, a venit randul altor 17 spatii de joaca sa fie modernizate.Aproximativ 13.000 mp vor fi instalati la finalul proiectului din orasul port.
Proiectul de modernizare a locurilor de joacă din Constanţa a fost reluat

Pentru amenajarea pardoselilor a fost ales un sistem turnat special creat pentru pardosirea spatiilor in care isi desfasoara activitatea cei mici. Grosimea sistemului a fost aleasa in functie de echipamentele de joaca instalate, tocmai pentru a reduce la minim riscul accidentarilor.

Sistemul face referire la un strat de baza din granule de cauciuc reciclat si un strat superior de granule EPDM (citeste mai multe despre sisteme pentru locuri de joaca). Acest tartan este poros si flexibil, se instaleaza la fata locului si este o pardoseala potrivita pentru spatiile de joaca din parcuri, gradinite sau alte spatii de recreere.

Indfloor Group amenajeaza pardoseli profesionale de 16 ani. Proiectul din Constanta derulat in anul 2019 poate fi vizualizat aici.

Proiectul de modernizare a locurilor de joacă din Constanţa a fost reluat

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
INDFLOOR GROUP