Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

PROFILITEC și Profil Expert au în România cel mai mare HUB pentru profile gresie faianță parchet de calitate pentru finisaje interioare

Dacă sunteți în căutarea unor noi modele de profile gresie și faianță, trebuie să aflați de existența celui mai mare HUB pentru profile, ce vă vor ajuta la obținerea finisajelor interioare - PROFILITEC și Profil Expert. Furnizorii vor avea grijă să vă împodobească casele cu vivacitate, produse de calitate, rezistente și durabile de-a lungul a mai multor decenii. Sau până când simțiți nevoia unui nou decor.

PROFILITEC și Profil Expert au în România cel mai mare HUB pentru profile gresie faianță parchet

Veți descoperi soluții de decor cu profile inox, ceramică, alamă, aluminiu, plinte, precum și multe alte astfel de accesorii, necesare pentru obținerea unor finisaje interioare de calitate.

PROFILETEC și Profil Expert – creativitate italiană și soluții inteligente pentru clienții exigenți

Viziunea PROFILETEC și Profil Expert reprezintă un amestec de originalitate, inovație și tehnologie modernă, pentru obținerea profilelor de calitate, pentru clienții exigenți. Produsele îmbină designul cu măiestria, pentru a crea soluții inteligente pentru toată lumea.

Amploarea și calitatea soluțiilor oferite, transformă PROFILETEC și Profil Expert în furnizorul de referință pentru toți cei care își doresc să aducă un strop de frumusețe și stil, în interiorul locuințelor. Gama largă de produse acoperă fiecare colț al casei, de la baie la bucătărie, până la living-uri, balcoane sau scări.

În prezent, catalogul de produse este extrem de diversificat, cuprinzând o gamă mare de profile pentru gresie și faianță, potrivite atât în medii rezidențiale, cât și în cele industriale. Sistemele de instalare sunt inovatoare și funcționale, având ca scop primordial, facilitatea instalării lor.

PROFILETEC și Profil Expert sunt furnizori compleți de soluții pentru decor, gama diversificată cuprinzând produse ce includ colțare faianță, treceri gresie parchet, plinte perete, picuratoare profesionale terase, profile inox, profile alamă, profile aluminiu, baghete trecere, profile treaptă, protecții perete, plintă invizibilă Plano Filomuro, profile rosturi de dilatație, profile L, în formă de U, T, profile plate, rotunde, pătrate, pentru colț exterior sau interior, colorate în 150 de nuanțe și finisaje.

Ceea ce face din furnizori, o companie de încredere, este capacitatea dinamică de a evolua odată cu schimbarea cerințelor esteticii decorului, de-a lungul timpului. Indiferent că este vorba de stil sau calitate, produsele comercializate creează noi tendințe de creștere.

Soluții infinite pentru cele mai ingenioase finisaje interioare

Soluțiile propuse de cei doi giganți pentru finisajele interioare, sunt ingenioase și se potrivesc celor mai populare stiluri de interior. Fiindcă aspectul final este extrem de important atunci când se montează o nouă podea și profilele pentru gresie, atenția trebuie concentrată asupra designului profilelor, astfel încât acestea să ofere o calitate înaltă, precum și protecția potrivită pentru un plus de siguranță.

Indiferent că proiectul de aplicare a profilelor se regăsește într-o clădire nouă sau una veche, fiecare clădire este predispusă stresului. Acest aspect poate conduce la deteriorarea podelei și placării pereților și afectează în mod considerabil confortul și designul.

Puteți preveni acest element utilizând în mod fiabil profile dilatare sau roturi de dilatare. Profile pentru rosturi de dilatație sunt utile pentru a evita crăpăturile sau desprinderea prematură a stratului de acoperire. Alegând tipul potrivit de profil de dilatație și amplasarea acestuia ținând cont de sarcinile și tensiunile la care vor fi supuse acoperirile, veți evita deteriorarea placărilor.

Profilele pentru gresie și faianță reușesc să aducă un suport estetic zonelor de margine ale pereților și a celor de tranziție. În funcție de nevoi, puteți opta pentru profile praguri de trecere, plinte perete, profile de dilatație sau profile de podea. Toate acestea vor ajuta la realizarea îmbinărilor perfecte, pe suprafețe mari.

Pe lângă sarcinile mecanice exercitate de clădire în sine, factorii de mediu, precum detergenții utilizați pentru curățarea podelelor, condensul format în zonele cu umiditate, pot afecta durabilitatea profilelor și contribui la schimbarea aspectului lor. Pentru a satisface aceste cerințe, furnizorii se asigură că profilele își vor păstra caracteristicile funcționale și aspectul pentru mai multe decenii. Astfel, oferă o gamă largă de profiluri realizate din inox, alamă, aluminiu, PVC, pentru a se asigura de rezultate finale perfecte.

În acest mod, profilele create, caracterizate de numeroase materiale și finisaje, pot fi combinate cu ușurință alături de orice tip de pardoseală. De la gresie și faianță ceramică, marmură, până la lemn, vinil sau covoare.

Versatilitatea lor și gama largă de materiale și finisaje, fac din aceste profile alegerea ideală pentru a vă completa într-un mod inedit pardoseala, indiferent de stilul de amenajare dorit.

Adăugați un plus de grație interiorului

Profilele pentru gresie și faianță sunt special concepute pentru a proteja părțile expuse ale plăcilor și pentru a oferi un finisaj atractiv și îngrijit. Pot fi utilizate pe pereți, podele și rosturi între două suprafețe placate. Se fixează prin intermediul unui fel de picior, care merge sub spatele marginii plăcii. Acest lucru ajută la crearea unei conexiuni puternice și durabile. Totodată, ajută și la prevenirea crăpării plăcilor din cauza impactului sau a factorilor de mediu.

Profilele sunt, de asemenea, utilizate pentru a crea tranziții netede și îngrijite de la pardoseli cu gresie la alte acoperiri de podea.

Veți descoperi o gamă vastă de ornamente pentru gresie și faianță, în multe dimensiuni, stiluri, materiale și finisaje diferite. Astfel veți putea decide ce accesoriu de plăci veți avea nevoie pentru finisajele locuinței. Indiferent de modelul ales, trebuie să știți că toate sunt atent concepute pentru o performanță și un stil de neegalat.

Profilele pentru gresie, faianță, parchet, microciment, piatra, dispune de diferite lățimi și adâncimi. Descoperiți pe www.profilexpert.ro profile din aluminiu, pentru trecerea sau îmbinarea intre diferite tipuri de suprafete ale covoarelor, gresiei sau pardoselilor din lemn, profile de dilatație pentru îmbinări tehnice din pardoseli, precum și profile pentru plăci ceramice și profile din oțel inoxidabil în diferite lățimi pentru acoperirea îmbinărilor și a pragurilor.

Profile gresie și faianță - obțineți o notă finală de stil pentru fiecare cameră

Fiecare cameră din casă se bucură de propria ei personalitate. Indiferent urmează un stil modern sau clasic, nu contează. Aspectul general al placărilor existente și plintele sau profilele pentru un decor unic, sunt cele mai importante. Pentru rezultate impecabile, este necesar să alegeți profile potrivite ca și nuanțe, texturi și materiale.

Atunci când alegerea profilelor este făcută în concordanță cu plăcile de gresie și faianță sau parchet ori covoare, acestea pot funcționa perfect, din punct de vedere estetic. Există câte mii de modele de profile pe piață, fiecare având anumite aplicații. Unele rezistă mai bine la uzură, în timp ce unele își păstrează aspectul timp îndelungat. Trebuie doar să vă asigurați că alegeți piese potrivite.

Profilele pentru gresie și faianță sunt întocmai precum o ramă de tablou. Reușesc să atragă atenția, într-un mod elegant, sau unul mai puțin fermecător. În funcție de stilul adoptat de amenajare și decor, optați pentru acele profile, care completează într-un mod lustruit întregul design.

Profile pentru gresie și faianță – soluțiile care fac diferența în modelarea finisajelor

Dintre toate accesoriile decorative și funcționale, profilele pentru gresie și faianță sunt cele mai utilizate. Acestea reușesc să îmbine frumusețea și eleganța zecilor de modele disponibile, cu funcționalitatea și caracterul practic. Aspectul, durabilitatea și funcționalitatea, sunt caracteristici importante atunci când vine vorba despre acest tip de piese.

Deoarece există atât de multe modele disponibile pe piață, adesea nu poate fi ușor să alegeți profilul profilele ideale pentru zonele în care utilizați gresie și faianță. Trebuie mai întâi să țineți cont ca înălțimea plăcilor, să fie compatibilă cu secțiunea profilului. Acest pas este unul de o acuratețe extremă, pentru a evita surprizele neplăcute când vă apucați efectiv de proiect.

Zona de instalare trebuie de asemenea de luat în considerare. Anumite profile sunt mai predispuse în fața anumitor condiții termice sau de mediu. Astfel, soluția ideală este să discutați cu furnizorul și să îi cereți cele mai bune sfaturi, cu privire la alegerea profilelor, în funcție de locul instalării.

Caracteristicile estetice ale formelor profilelor pentru gresie și faianță, nu trebuie nici ele subestimate. Finisajul trebuie să se afle în concordanță cu designul înconjurător, pentru a determina un contrast potrivit. Alegerea finisajului potrivit poate face cu adevărat diferența.

Alegerea potrivită a profilelor în funcție de preferințe și specificații, va determina un finisaj profesional. Acest lucru se aplică atât în finisajele pereților băilor sau bucătăriilor, podelelor sau ale scărilor. Piesele potrivite, de calitate, asigură o protecție fiabilă a marginilor și o stabilitate a întregii structuri. Rezultatul final va fi unul cu totul deosebit, ce își va păstra aspectul de-a lungul timpului.

Profilele pentru gresie și faianță de la PROFILETEC și Profil Expert oferă rezistență la impact și un stil potrivit pentru orice model de gresie și faianță. Cu ajutorul acestora pot fi create margini finisate, tranziții fine ale pragurilor și suprafețe în podele, fără bariere. Realizate din materiale de înaltă calitate și într-o gamă cromatică largă, sunt versatile în amenajare.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.