Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Pregătire examen Proiectant/Consultant case pasive și înscriere la examen

Ordinul Arhitecților din Romania (OAR), filiala București, anuntă termenul limită pentru înscrierea la sesiunea de pregătire pentru examenul de Proiectant/Consultant case pasive, precum și la examenul pentru obtinerea calificărilor.
Pregătire examen Proiectant/Consultant case pasive și înscriere la examen

Astfel, persoanele interesate se pot înscrie la sesiunea de pregătire pentru examenul de Proiectant/Consultant case pasive pana pe 24 mai 2018, ora 16:00. Exercițiile vor avea lor la sediul OAR București (str. Sf. Constantin 32), în mansardă, de la ora 9:30 la ora 16:00, sub îndrumarea arh. Dragoș Arnăutu.

Dragoș Arnăutu lucrează, din 2012, în calitate de consultant energetic, trainer și certificator de clădiri pasive, la Institutul de Cercetare Passivhaus din Germania.

Se vor studia și discuta exerciții de pregătire în vederea susținerii examenului pentru Proiectant/Consultant Certificat de Case Pasive - Certified Passive House Designer/Consultant CEPH (opțional), precizează reprezentantii OAR București.

Taxa de înscriere la sesiunea de pregătire este de 400 de lei. În prezent sunt disponibile 17 locuri.

De asemenea, termenul limită pentru înscrierea la examenul pentru obtinerea calificarilor Proiectant/Consultant case pasive este 24 mai 2018, ora 15:00.

Examenul se va desfășura la sediul INCD URBAN INCERC, în Sos. Pantelimon 251, Sala Maro, începând cu ora 9:00, si va avea o durată de trei ore, fără pauză. Regulamentul de examen poate fi consultat aici, iar formularul pe care participanții trebuie sa îl completeze și sa îl predea în original pana pe 25 mai poate fi descarcat de pe site-ul OAR București.

Taxa de înscriere la examen este de 950 de lei, fiind disponibile în prezent 17 locuri.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România