Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Pregateste-ti curtea pentru vara: Nu lasa vremea rea sa te ia prin surprindere

Gradina sau curtea (daca esti unul dintre norocosi) reprezinta locul unde tie si celor dragi tie va place sa va petreceti cel mai mult timpul liber in urmatoarele cateva luni insorite. Fie ca pregatesti un gratar, lenevesti pe sezlong sau lucrezi gradina, trebuie sa iei aceasta pauza in aer liber si in acelasi timp sa ramai acasa, in siguranta.

Pregateste-ti curtea pentru vara: Nu lasa vremea rea sa te ia prin surprindere

Cu ajutorul Modulului de ploaie si al Modulului de vant de la Netatmo poti sa te asiguri ca fiecare gratar de la tine din curte va fi un succes. Nu trebuie sa iti mai face griji ca vantul te ia prin surprindere sau poate o ploaie neprevazuta.

Netatmo stie cat de importante sunt aceste momente pentru tine si de aceea iti pune la dispozitie aceste accesorii pentru statia ta meteo personala de la Netatmo:

Modulul de ploaie (Smart Rain Gauge Netatmo)

Furnizeaza informatii in timp real despre cantitatea de apa cazuta si precipitatiile acumulate. Aduna date precise despre ploaie pentru a stii cand trebuie sa uzi plantele.

Adauga un Modul de ploaie Netatmo statiei tale Netatmo Weather Station si aceste doua dispozitive iti vor arata direct pe smartphone datele despre conditiile de ploaie. Verifici cantitatea de precipitatii de la tine de acasa in milimetri pe ora, dar si intensitatea si cantitatea precipitatiilor in urmatoarele ore si zile:

Modulul de vant (Smart Anemometer Netatmo)

Modulul de vant este echipat cu patru traductori ultrasonici ce emit semnal continuu.

Anemometrul Netatmo foloseste ultimele tehnologii de ultrasunete pentru a masura cu acuratete viteza si directia vantului, incluzand rafalele.

Poti configura cum si cand sa fii alertat daca vantul atinge o anumita viteza si de asemenea sa primesti temperaturi "feels like" mai precise folosind aplicatia Weather Station.

 

Pregateste-ti curtea pentru vara: Nu lasa vremea rea sa te ia prin surprindere
Pregateste-ti curtea pentru vara: Nu lasa vremea rea sa te ia prin surprindere

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
AUTOMATECH ONLINE