Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Power Electric achiziționează RombalTim

Compania din sfera distribuției materialelor electrice Power Electric achiziționează firma timișoreană RombalTim, consolidâdu-și astfel prezența în zona de vest a țării, anunță reprezentanții Power Electric într-un comunicat.
Power Electric achiziționează RombalTim

Tranzacția s-a efectuat în luna octombrie, cu preluarea sediului din Timișoara și a întregului portofoliu de clienți si furnizori. Echipa locală își va păstra componență, sub conducerea lui Ciprian Mania, care va ocupa funcția de director executiv.

"Compania va continua să comercializeze aceleași produse din sfera materialelor electrice, cabluri și corpuri de iluminat, funcționând ca filială a Power Electric. Este un pas important pe care Power Electric îl face, atât în direcția dezvoltării regionale, cât și în ceea ce privește diversificarea activității, prin adăugarea unor noi producători în cadrul portofoliului foarte vast de produse", se arată în comunicatul citat.

Compania Power Electric, care deține marca înregistrată CAN&POWER, a fost înființată în 1994. În prezent, Power Electric furnizează corpuri și surse de iluminat pentru consum, pentru zona profesională sau pentru destinații speciale, accesorii, echipamente și componente pentru instalații electrice, stâlpi de iluminat, dar și grupuri electrogene, surse neîntreruptibile (UPS), soluții de încălzire și degivrare.

 

Power Electric furnizează, de asemenea, servicii de proiectare luminotehnică și sisteme de management inteligent al spațiilor interioare și exterioare.

 

Portofoliul companiei reunește produse de la peste 70 de producători recunoscuți pe plan internațional, multe dintre ele fiind disponibile și online, atât în portalul B2B, MarketGate, cât și în cel B2C, e-Shop Power Electric.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România