Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Pompa de caldura IDM sol - apa TERRA SW 20-42 Twin HGL

Pompa de caldura IDM sol - apa TERRA SW 20-42 Twin HGL

 

Pompa de caldura sol - apa TERRA SW 20-42 Twin HGL este de asemenea disponibila in versiunea cu proces reversibil pentru puteri de incalzire de 26 si 42 kW. Pentru functionarea in modul racire activa (mod reversibil) in sistemul de agent frigorific este integrata o vana cu patru cai pentru inversarea procesului. Acest lucru este controlat de automatizarea NAVIGATOR® 1.7.

 

Programul de control ingenios al automatizarii NAVIGATOR® 1.7,cu microprocesor integrat, este proiectat sa asigure functionarea optima si eficienta a pompei de caldura si o operare simpla, oferind o varietate de functii de configurare, monitorizare, raportare si elemente de siguranta.

 

Calculul integrat al cantitatii de caldura ofera informatii despre consumul de energie.

 

Actualizarile softului pot fi facute cu usurinta prin intermediul unui card de memorie SD.

 

De asemenea, este posibila inregistrarea datelor pe un card SD.

 

Conexiune EIB/ KNX pentru comunicare cu alte sisteme si automatizari.

 

Automatizarea NAVIGATOR® 1.7 controleaza in mod standard un circuit de incalzire cu vana de amestec sau un circuit de incalzire direct nereglat.

 

Pentru doua circuite suplimentare de incalzire este necesara montarea un modul intern de extensie.

 

Pot fi controlate pana la 6 circuite de incalzire cu o extensie suplimentara externa pentru 3 circuite de incalzire cu vana de amestec sau 3 circuite de incalzire directe nereglate.

 

Daca se monteaza o placa electronica suplimentara automatizarea NAVIGATOR® 1.7 poate controla utilizarea energiei termice de la un sistem solar in functie de temperatura diferentiala.

 

SMART GRID 

 

Toate pompele IDM sunt Smart grid ready. Furnizorul de energie electrica transmite informatii despre tariful energiei electrice pentru urmatoarele ore. Pe baza informatiilor primite, in functie de tariful cel mai mic si in functie de configurari, automatizarea pompei de caldura stabileste de unde consuma energie electrica: de la retea, de la sistemul fotovoltaic, de la un generator sau de la o alta sursa de energie electrica.

 

Pompele de caldura IDM sunt certificate EHPA.

 

 

Obiectul este ascuns

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva