Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Polonia, tara invitata la Conferinta Internationala "NEW CITIES" Cluj-Napoca

Polonia, tara invitata la Conferinta Internationala "NEW CITIES" Cluj-Napoca

 

Conferintele Internationale „NEW CITIES” abordeaza o noua viziune de dezvoltare a oraselor adaptate la provocarile urbane contemporane si calitatea vietii in oras. Conferintele dezvolta filosofia unui „oras uman”, promovand participarea si implicarea in viata orasului, a modului in care individul trebuie sa fie adus inapoi in centrul discutiei despre viitorul planificarii urbane.

 

Evenimentele se adreseaza arhitectilor, oamenilor de cultura,  constructorilor, urbanistilor, administratiei locale.Participarea arhitectilor membri OAR este gratuita, in baza inregistrarii online pe pagina evenimentului: http://rba.share-architects.com/rba-cluj-napoca-2017/.

 

Conferinta Internationala „NEW CITIES” Cluj-Napoca vine in sustinerea si completarea proiectului Romanian Building Award 2017 (RBA) - Premiile Nationale pentru Spatiul Construit. Proiectul RBA, initiat si organizat de catre Ordinul Arhitectilor din Romania, Universitatea de Arhitectura si Urbanism ”Ion Mincu”, Federaţia Patronatelor Societaţilor din Construcţii si Asociatia Pro Event, isi propune sa identifice si sa promoveze cele mai valoroase proiecte construite recent in Romania, proiecte care au potentialul de a deveni parte a patrimoniului national.  Perioada de inscriere a proiectelor in RBA 2017 este 1 aprilie - 1 iulie; Consulta www.rba.share-architects.com.

 

Conferintele NEW CITIES si Romanian Building Awards (RBA) completeaza seria conferintelor internationale de arhitectura LAUD, INGLASS, RIFF si GIS - reunite sub platforma (unica in Romania) dedicata domeniului arhitecturii: SHARE - share-architects.com dezvoltata de asociatia culturala PRO EVENT si agentia de comunicare ABplus events.

 

 


Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România