Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Policolor lanseaza lacul lucios pe baza de apa Spor Villa Yacht 3 in 1, cu protectie garantata de 10 ani!

Policolor lanseaza lacul lucios pe baza de apa Spor Villa Yacht 3 in 1 cu protectie

 

Produsul va fi distribuit in magazinele specializate din comertul traditional, in unitatile Policolor si in marile retele de bricolaj.

 

 

Despre Policolor

Policolor, producator de lacuri si vopsele cu o experienta de peste 50 de ani in Romania, ofera soluţii si produse pentru decorarea si finisarea casei - sub brandurile SPOR, DEKO Professional, CasaBella, Vinarom, sisteme complete pentru refinisarea autovehiculelor - sub brandurile Klar Professional, Klar Ultra, Emaur si Silverpol - in cadrul Policolor Automotive si produse destinate acoperirilor industriale cu arie larga de aplicabilitate, aflate in cadrul Policolor Industrial Coatings.

Produsele Policolor sunt prezente in peste 3.000 de magazine de retail traditional, in marile retele de bricolaj din Romania si in peste 1.000 de service-uri auto din tara. Compania dispune in prezent de o reţea de 12 magazine proprii.

Grupul Policolor – Orgachim opereaza doua mari unitaţi de producţie: Policolor Romania si Orgachim Bulgaria si este liderul regional in domeniul tehnologiei vopselelor si lacurilor in zona Sud-Est Europeana.

Mai multe informatii pe: www.policolor.ro

 

 

Obiectul este ascuns