Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Plannja HardCoat, noul strat de protectie pentru tiglele metalice

In anul jubileului de 40 de ani de activitate, PLANNJA lanseaza un produs nou, revolutionar. Noutatea consta in stratul de protectie. Structura stratului de protectie din poliester, in amestec cu particule ceramice, confera o suprafata dura, mai rezistenta la impact si coroziune, cu un aspect matasos mat.

Acoperirile existente in prezent se vor retrage din productie succesiv, urmand ca noul produs sa le ia locul.

Plannja HardCoat a fost testata minutios timp indelungat si in urma cu doi ani a inceput sa fie introdusa ca acoperire de protectie pe tabla plana si pe anumite profile de otel din sortimentul Plannja. Acum a venit timpul lansarii ei ca un produs de sine statator, care va intari si mai mult imaginea de lider de piata a brandului nostru, spune d-l Fredrik Edfast, seful productiei la Plannja AB.

Noua acoperire de protectie s-a dovedit a fi net superioara celorlalte existente. Plannja HardCoat confera tablei de otel o protectie eficienta la intemperii, vant si interactiuni mecanice. Pe scurt, rezistenta la zgariere, rezistenta in timp a culorilor si produs conform cerintelor privind grija fata de mediul inconjurator. Tabla de otel acoperita cu HardCoat este total reciclabila.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România