Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Planeta YTONG, prima platformă de consultanță online în construcții performante energetic

Xella România, producător de sisteme eficiente energetic pentru construcții, a lansat platforma digitală “Planeta YTONG” (www.planeta-YTONG.ro), un spațiu virtual unde comunitatea de profesioniști se întâlnește cu consumatorul, se informează corect și colaborează eficient, pentru a dezvolta împreună construcții durabile, sănătoase și performante energetic.
Planeta YTONG, prima platformă de consultanță online în construcții performante energetic
„Soluțiile constructive Xella combinate cu serviciile noastre digitale oferă posibilitatea ca proiectele de construcție să fie implementate mai eficient și cu o performanță clar îmbunătățită, iar drumul de la proiectare la construcție să fie scurtat considerabil. Am acceleratprocesul de transformare și digitalizareși investim în continuare în siguranță, în calitatea produselor noastre și în dezvoltarea ecosistemului digital Xella, pentru a deservi nevoile clienților noștri aflate și ele într-un proces de schimbare.”, a declarat Marius Dragne, CEO Xella România.„PlanetaYTONGeste spațiul virtual care completează ecosistemul digital al Xella, oferă valoare adăugată clienților și partenerilor noștriși ne permite să rămânem conectați și să răspundem simplu și în timp real nevoilor specifice ale proiectelor în care suntem implicați”, a mai adăugat Marius Dragne.

Includerea YTONG și Multipor în sistemul de proiectare BIM a fost primul pas care a confirmat deschiderea Xella către tehnologiile de ultimă oră, menite să îmbunătățească piața construcțiilor. BIM este astăzi principalul instrument utilizat de companii care au cerințe ridicate în ceea ce privește proiectarea clădirilor la un nou nivel tehnologic.

Planeta YTONG este un pas important pe care Xella îl face în interacțiunea dintre producătorii de materiale de construcții, profesioniștii în construcții (arhitecți, proiectanți, constructori) și clienții, într-o lume în care proiectele devin din ce în ce mai complexe. Specialiștii Xella vor oferi vizitatorilor informare corectă, consultanță gratuităși colaborare eficientă. Planeta YTONG va includeîn faza a doua webinarii și sesiuni live de întrebări și răspunsuri cu specialiști din construcții.

“Doar împreună putem contribui la creșterea calității mediului construit din România,iar Xella pune la dispozitia comunităților din care facem parte toată expertiza noastră. Partenerii noștri pot utilizagratuit platforma pentru întâlnirile online cu clienții lor, iar echipa Xella va continua săofere consultanță specializată– aceasta este ceea ce noi numim eficiență digitală.”, a mai adăugat Marius Dragne. “Industria materialelor de construcții va continua să se schimbe în următorii ani,iar fenomenul de digitalizare va influența activitatea tuturor jucătorilor din această industrie.”, a mai spus acesta.

Pentru mai multe informații accesați această pagină https://planeta-ytong.ro/

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
XELLA RO SRL