Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Plăci din fibră din lemn. Performanţe termice, acustice şi comportarea la foc – Webinar

Piata constructiilor se dezvolta de la an la an si cu aceasta si cererea tot mai mare de materiale de constructii inovatoare cu impact redus asupra mediului, cu protectie ridicata la foc si fabricate din materiale naturale.
Plăci din fibră din lemn. Performanţe termice, acustice şi comportarea la foc – Webinar

Asadar, va invitam sa discutam totul despre performantele termice, acustice si comportarea la foc a produselor din fibre de lemn HERAKLITH, dezvoltate de Knauf Insulation in cadrul unui webinar sustinut de Maria Vicol, consultant tehnic in cadrul companiei.

In mai putin de o ora veti primi toate informatiile necesare despre un material izolator sustenabil, care poate raspunde si celor mai ridicate cerinte acustice si termice, indiferent de destinatia cladirii proiectate.

Panourile din fibra din lemn Heraklith® sunt, usoare si prietenoase cu mediul, putand fi instalate rapid si cu economie de timp. Fabricate din materii prime naturale, acestea indeplinesc cele mai inalte standarde de sustenabilitate si au un impact scazut asupra mediului. Panourile noastre sunt iubite de clientii nostri, apreciate de instalatori si admirate de toti cei care intra in contact cu ele.

Placile Heraklith au urmatoarele proprietati:

  • Rezistenta la foc
  • Imbunatatesc acustica interioară
  • Rezistenta termica
  • Aspect vizual deosebit
  • Produs din materiale sustenabile
  • Rezistent la eforturi mecanice
  • Usor de instalat


O solutie fara compromisuri

Placile din fibre de lemn Heraklith® reprezinta o solutie la nevoile actuale de proiectare si construire. Acestea combina rezistenta la foc cu performante acustice si termice superioare intr-un singur produs durabil si ecologic.


Rezerva-ti un loc acum!

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
KNAUF INSULATION